Съпругата на Тръмп съди "Дейли Мейл" за 150 млн. долара

ОFFNews 02 септември 2016 в 11:15 9054 1

Съпругата на кандидат-президентът на САЩ Доналд Тръмп Мелания съди британското издание "Дейли мейл" и щатски блогър за 150 млн. долара заради обвинения по неин адрес, че е работила като компаньонка, предава Би Би Си.

Материал в таблоидът разказва, че бившият модел е била компаньонка в Ню Йорк и се е срещнала със сегашния си съпруг по-рано, отколкото се твърди.

Изданието се позовава на словенското списание "Сузи", според което Мелания Тръмп агенцията за модели, към която е работила тя, също така е предлагала и компаньонки. "Дейли мейл" цитират и словенски журналист, който твърди, че потенциалната първа дама е позирала за голи снимки през 1995 г., когато се е запознала с милиардера.

По-късно блогърът Уебстър Тарпли и  таблоидът отхвърлиха твърденията. "Дейли мейл" уточниха, че не са имали предвид секс услуги.

"Ответниците са направили няколко твърдения за г-жа Тръмп, които са 100% неверни и са изключително увреждащи за нейната лична и професионална репутация", казва адвокатът на словенката. Нанесените щети са оценени на 150 млн. долара. 




Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови