Сандърс готов да работи с Клинтън за разгрома на Доналд Тръмп

OFFNews 17 юни 2016 в 13:18 5460 17

Кандидатът за президентския пост на САЩ Бърни Сандърс заяви, че е готов да сътрудничи с конкурента си от Демократическата партия Хилъри Клинтън, за да спре Доналд Тръмп по пътя му към Белия дом, предава Би Би Си.

"Основната политическа задача, пред която сме изправени през следващите 5 месеца, е да победим Доналд Тръмп и то тежко. Аз лично смятам да започна ролята си в този процес съвсем скоро", каза Сандърс пред поддръжници в родния си град Бърлингтън. 

Сандърс подчерта, че между него и Хилъри Клинтън има много силни разногласия по важни въпроси. 

Речта на 74-годишния сенатор показва, че предизборната му кампания е към края си. Бившата първа дама Клинтън събра необходимия брой делегати, за да си подсигури номинацията на демократите, но Сандърс упорито отказваше да напусне надпреварата. 

"Очаквам с нетърпение да работя със секретар Клинтън  за трансформиране на Демократическата партия в партия на работещите и младите", добави Сандърс.


Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

77927

17

El Commandante

17.06 2016 в 23:33

"защо мнозинството от хората са подведени да желаят война ?"

Защото са късопаметни, късогледи, късоумни и подозирам късопишести тъпанари.

77927

16

El Commandante

17.06 2016 в 23:29

"Просто влезте в YOUTUBE и си пуснете видеото със залавянето на Бин Ладен , и вижте реакциите на тази "

Мисля че бъркаш тук с реакцията за смъртта на Кадафи, ето ТОВА беше наистина ГНУСНО!!!

25665

11

Victimized

17.06 2016 в 17:53

Еми не е ли точно световния мир , нещото което всички преследваме ? Защо човека който казва, че ще търси мирен път с Русия , с Сирия , и ще изтегли войските на чужда територия , да е по нежелания кандидат ? Това не показва ли , че масата от хората са за милитарилизъм ? Каква е тенденцията примерно в този сайт , тези които са про-европейски настроени , обикновено са за по-строги военни мерки , като някой от тях открито желаят бомбандирането на Русия примерно , а това би означавало ALL OUT NUCLEAR WAR ? Как тези неща се вписват в морала на западния свят ? Повече от ясно е , че ако подложим на критичен анализ политиките на западните държави , ще излезе , че те са изключителни агресори ? Ако направим списък с военните кампании на НАТО и ги сравним с тези на Русия , Иран , Китай , нещата няма да са толкова положителни за европейския лагер ? Та пак питам , каква точно е крайната цел на задачата и защо мнозинството от хората са подведени да желаят война ?

25665

9

Victimized

17.06 2016 в 15:30

Тъпото е , че Тръмп би направил много повече за САЩ от колкото тези двамата , но аз искрено се надявам дъртата вещица да спечели , тогава войната и разрухата ще са реалност . Просто влезте в YOUTUBE и си пуснете видеото със залавянето на Бин Ладен , и вижте реакциите на тази . Семейство Буш ще са като католически девици пред нея ...

21668

8

Руслан

17.06 2016 в 15:03

Очаквам с нетърпение да работя със секретар Клинтън за трансформиране на Демократическата партия в партия на работещите и младите

Ами що не остави мадите да се изявят ами на 74 се натискаше за президент бе? Демагог!