Руският терорист Гиркин: Вече е късно за офанзива. И по-добре

OFFNews 19 февруари 2023 в 16:09 12180 2

Гиркин
Игор Гиркин-Стрелков.

Вече няма време за нова мащабна руска офанзива в Украйна, написа в Телеграм руският терорист Игор Гиркин - Стрелков - човекът разпалил войната в Донбас през пролетта на 2014 година.

"В Донецк се наблюдава затопляне след обилния снеговалеж. Ако руските въоръжени сили ще започват офанзива, те разполагат с максимум няколко дни, за да го направят и имат 10-20 дни (в зависимост от времето), за да я завършат. След това започват пролетните киши. Струва ми се, че вече е твърде късно да се предприема нещо сериозно. А и няма нужда, защото видяхме фиаското при Углешар. При сегашната степен на готовност и подготвеност - настъпление в голям мащаб е изключително рисковано за нашите войски", написа Гиркин.

Според него край Угледар са били разгромени повече от две бригади, а руските войски и там и край Маринка са напълно изтощени и нямат настъпателни възможности.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15914

2

поп Дръвчо

19.02 2023 в 23:08

Гиркин конкретно не знам накъде ще се изнесе.

В момента го спасява безвремието в Донбас.

В Русия за него няма живот - ще го метнат под автобуса по линия на малайзийския самолет срещу отстъпки по обезщетенията.

В Украйна е ясно.

Всички по-нормални страни ако го хванат ще го пратят с обявена стойност и обратна разписка в Хага. Половината от ненормалните - също, ама с наложен платеж.

Само в ДНР/ЛНР той има относителна лична свобода.

345

1

Джендо Джедев

19.02 2023 в 19:36

"Руският терорист Гиркин: Вече е късно за офанзива. И по-добре"

А още по-добре, даже най-добре, ще е да си изнесете миризливите ботуши и ватенки от Украйна и да почнете да плащате репарации.