Руски шегаджии твърдят, че принц Хари паднал в капана на тяхна ''ало'' измама

OFFNews 11 март 2020 в 16:26 2325 0

Двама руски шегаджии твърдят, че са измамили херцога на Съсекс принц Хари, като са го заблудили, че говори с активистката Грета Тунберг, предаде Би Би Си. 

Единият от тях, Алексей Соляров, заяви, че принцът е обсъждал различни въпроси, след като го накарали да си мисли, че говори с тинейджърката и нейния баща в два телефонни разговора. По думи на руснаците телефонните измами са станали в новогодишната нощ и на 22 януари. 

Те твърдят още, че Хари е критикувал американския президент Доналд Тръмп заради климатичните промени. За намерението си прекрати официалните си кралски задължения, херцогът заявил, че това било правилното решение и допълнил, че само така можел да предпази сина им Арчи от постоянното медийно внимание. Хари описал решението като "не лесно".

Бъкингамският дворец не коментира случая. 

Владимир Кузнецов и Алексей Соляров, по-известни като Вован и Лексус, заявяват пред Би Би Си, че разговорите се провели, но от изданието съобщават, че не са успели да проверят истинността на обажданията. 

Вестник "The Sun" публикува част от разговорите в сряда, в които принца казва, че "има адски много хора по света, които могат да ни уважават за това, че поставяме семейството си на първо място"

Двамата руснаци допълват, че отдавна са "мечтали" да говорят с 35-годишния наследник. Столяров обясни, че е проведен втори разговор, след като херцозите са обявили намерението си да се оттеглят. По техни думи Хари е говорил с тях около час и е много отворен. 

Руската държавна телевизия пусна откъс на едно от предполагаемите обаждания с превод, в което шегаджиите явно се подиграват с Хари. Говорейки като "Грета", един от тях казва, че е открил кралска връзка и предлага да се уреди брак с принц Джордж, за да спомогне прокарването на климатичната й кауза, на което Хари се смее.

Алексей Столяров е категоричен, че не се опитва да осмива принца умишлено. "Ние използваме забавните неща като това и се опитваме да направим нещата по-смешни от просто сериозен разговор".

Руснакът не разкрива как е успял да получи телефонния номер на Хари, но каза, че той и неговият партньор в комедията са извършвали други обаждания през последните седмици, представяйки се за Тунберг, включително на някой "близък до британската политика".

Преди херцогът, жертва на измамите са били Елтън Джон, американският политик Бърни Сандърс и актьорът Хоакин Финикс.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !