Руски експерт вещае политически разпад на ЕС

OFFNews Последна промяна на 30 октомври 2014 в 20:55 5095 22

Сега Унгария няма къде да излиза. Но нейните власти, изглежда, започват да оказват сериозен натиск върху европейската бюрокрация за подобряване на положението на страната в рамките на Европейския съюз.

Това заяви пред Радио Голос России заместник-директорът на Института по глобализация и социални движения Василий Колташов, който коментира доколко Унгария е настроена сериозно, когато плаши Европейския съюз с излизане.

ЕС може да даде на Унгария финансови ресурси от европейската Централна банка. Може да разшири възможностите на унгарските власти за финансиране на социалната политика, в сферата на трудовото законодателство. Европейският съюз дори може да си затвори очите за това, че в Унгария няма да има по-нататъшно влошаване на материалното положение на населението. Но тези малки отстъпки няма да сложат точка в кризата на отношенията, смята руският експерт.

Заявлението на Унгария вече променя положението, тъй като демонстрира, че икономическата и социална криза в Европейския съюз се трансформира не само в политическа, а в начало на политически разпад, категоричен е Колташов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

31.10 2014 в 15:40

мечтите на хуйло и хуйловците, това им остана на нещастните кагебисти лилипути...полюции, полюции....

31.10 2014 в 12:56

За коя Ванга говориш?За агента на комунистическата ДС с псевдоним "Струма" ли става въпрос? И как вадите нови и нови "предсказания" постфактум,но пък удобно съвпадащи с опорните точки на путинската пропаганда Много сте евтини,но толкова си можете Червени олигофрени Тъпи и прости путиноиди

31.10 2014 в 12:45

Както казва Ванга, с когото ще се стигне до мир на земята. Когато Ванга казала това, в Русия управлявал Борис Елцин, и чрез думата "следващия владетел" ... без да се споменава името, се оказа, че нейните думи свързани с Владимир Путин. Между
другото, тя обяснява: - Това ще бъде неочаквана личност!

За волята на истината, нейните хроникьори припомнят и едно нейно предишно предсказание, дадено през 1979 г.: "Всичко изчезва и се топи, като лед, но само едно нещо остава непроменено -. Славата на Владимир, славата на Русия. Равенство премахва всички от пътя си и не само ще се запази, но ще стане господар на света "...

31.10 2014 в 12:40

Не може да има никъф "политически разпад" на Еврогейския Съюз и переоАтлантическия пакт, щото Четвъртия хилядолетен Райх е вечен!

31.10 2014 в 12:27

А бате Влади е направил една много точна ретроспекция на соца. Бих се присъединил, но не е редно от гледна точка на авторските права.

31.10 2014 в 12:24

Понеже СССР се разпадна, съветистите вещаят черно бъдеще на всички, дето не са СССР и към които доброволно са се присъединили части от несъществуващия съюз. Да очакваме скоро и подобна прогноза за САЩ.

31.10 2014 в 10:20

До №12 „професор Балкански“:Забелязал ли си,че самото ти присъствие(макар и без коментар) веднага ти носи негативни оценки?А моите ругатни по твой адрес веднага се оценят положително,интересно.

31.10 2014 в 08:40

Евросъюзът няма да се разпадне. Съществуването на тази империя е изгодно на имащите много пари и власт престъпници политици.
Евросъюзът ще се срути с гръм, трясък, кръв и нещастие за европейските народи.

31.10 2014 в 07:09

ама шдва го слущат откакто съм жива и пак има опашки пред американското посолство да не говорим колко хора изхранват семействата си от Европа....

31.10 2014 в 06:05

Блядският дебелизъм надмина себе си, тези изроди нямат право на живот!!!!!
---------
https://www.youtube.com/watch?v=xsfnVkyceo0