Русия пак атакува с Шахеди, четирима загинали и 7 ранени в Киевска област

OFFNews 22 март 2023 в 09:37 2622 3

сграда
Разрушена сграда в Киевска област.

Тази нощ Русия атакува няколко района на Украйна с иранските дронове камикадзе Шахед. Според Киевската областна военна администрация в района има загинали и ранени в резултат на ударите.

Съобщава се, че в резултат на нощната атака на Шахедите в района на Киев е пострадал граждански обект. 

"До момента се знае за 3-ма загинали и 7 ранени. Информацията се уточнява", съобщават от военната администрация.

Сред жертвите е и 11-годишно дете. По-късно Би Би Си и Ройтерс уточниха, че броят на загиналите се е увеличил до 4 души.

На място има спасители, полиция и Спешна помощ. На пострадалите се оказва необходимата помощ. Към 05:50 часа възникналият пожар е бил локализиран.

В същото време в канала на Киевската градска военна администрация в Telegram във връзка с последната въздушна тревога в Киев, продължила повече от четири часа, се отбелязва, че според окончателната информация във въздушното пространство около Киев са били засечени около осем вражески безпилотни летателни апарата тип "Шахед".

По-късно Държавната служба за извънредни ситуации и Генералната прокуратура в Киев показаха последствията от атаките в Киевска област тази нощ.

Руските боеприпаси са ударили последните два етажа от две пететажни сгради, а освен това и триетажна учебна сграда на професионален лицей в Ржишов, Киевска област, са били частично разрушени от вражеската атака с последващо запалване. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-240

4

редовно четящ

22.03 2023 в 10:58

Кремълският дворец би трябвало да бъде снижен с два етажа. Някак по-екологично ще се отрази на целия свят.

-1655

3

ob1

22.03 2023 в 10:09

Магазинчето ви, драги ми вова, пострада от собственото ви ПВО, разположено на чужда територия без съгласието на собственика и.

-1655

1

ob1

22.03 2023 в 09:41

Тая сграда на снимката несъмнено е биолаборатория и щаб на нацисти, а най-отгоре е имало Абрамс, който е унищожен с високоточКОВо безаналогово оръжие. вовка, спиртак, нали така? Чувствате ли една такава особена гордост?