Ромни поздрави Обама

07 ноември 2012 в 08:56 1882 1

Мит Ромни. Снимка: EPA / KAMIL KRZACZYNSKI / БГНЕС
Мит Ромни. Снимка: EPA / KAMIL KRZACZYNSKI / БГНЕС

С влизането си в централата на републиканците Мит Ромни поздрави за победата Барак Обама и по този начин призна поражението си в кандидатпрезидентската надпревара, съобщи БНР.

Републиканецът поздрави Обама за извоювания втори президентски мандат. С приветствието си, той елегантно призна поражението си: "Обадих се на президента Обама, за да го поздравя за неговата победа. Неговите привърженици и неговата кампания също заслужават поздравления. Пожелавам им всичко най-хубаво, особено на президента, първата дама и техните дъщери. Това е време на големи предизвикателства за Америка и аз се моля президентът да има успех при ръководенето на нашата нация."

С премерена доза чувство за хумор Мит Ромни по своеобразен начин се извини и благодари на Пол Райън, когото бе избрал за вицепрезидент в своята кампания: "Искам да благодаря на Пол Райън за всичко, което той направи за нашата кампания и за нашата страна. Освен съпругата ми Ан, Пол е най-добрият избор, който някога съм правил. Вярвам, че неговият интелект, усилената му работа и ангажимента му към принципите ще продължава да допринася за доброто на нашата нация".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови