Разкрит е нов план за мобилизация на Украйна

OFFNews Последна промяна на 23 юли 2015 в 11:05 3921 5

Снимка wikimedia

Разузнаването на самопровъзгласилата се Донецка народна република се е сдобило с документи, които разкриват нов план за мобилизация на Украйна, съобщава агенция ТАСС.

Документите са били публикувани вчера от Донецката информационна агенция. 

"Разузнаването ни се сдоби с документ, който потвърждава упоритите слухове през последните седмици, че Киев планира да започне седма мобилизационна кампания", се казва в коментар на министерството на отбраната на Донецката народна република. 

Чрез военно постановление, подписано от военния комисар на Харковската област, всички генерали, адмирали, офицери, подофицери, сержанти, войници и моряци, които са с постоянно жителство в областта, са задължени да се явят в сборните пунктове при получаване на повиквателна.

Ръководителите на средните училища и на висшите учебни заведения са задължени да предоставят списъци със своите възпитаници между 16 и 22 години на военните.

Министерството на отбраната на Донецката народна република казва, че заповеди за мобилизация са издадени във всички украински региони. Те ще влязат в сила от втората половина на август.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.07 2015 в 13:38

ТАСС цитира Dumbass република...завучи като виц, не като новина :D

На тези верно ли им трябва разузнаване за такава информация? Що си не купят украински вестник?

23.07 2015 в 13:11

къде е сото бе - тая фекална маса на виртуалното пространство,да земе отношение!?

23.07 2015 в 12:56

Разузнаването на ДНР съобщи че украинците мобилизират кадрови военни!!!! Леле наистина ме размяхте първо с източника после и глупоста която съдържа. Новината е по - смешна дори от поредния напън на референдума да е оргинален.

23.07 2015 в 12:19

ДКМС кръжок “Пропаганда”
Ние от ДКМС кръжока „Пропаганда „ - съставен от двама добре инструктирани членове с няколко ника: Професор Балкански (или п.е.д.е.р.а.с. Балкански), sottozero ( „под нулата” – индекс на интелигентност!), 1395 – чийто две мозъчни клетки не стигат да напише ника даден му от водещия офицер от ДС, БирникЪ - старателен сътрудник на ДС и член на обирджиите, които крадат от хората в полза на БКП и Русия, както и още няколко ника, се обединихме около нашата хомосексуална идея, която пазим в тайна и за да не ни разкрият навсякъде наричаме другите „гейове”. Заредени сме с енергията на белия прах, който Великия вожд от Москва праща по каналите на ДС – най-сигурните канали! Старателно изпълняваме указанията на водещите офицери да оплюваме и заливаме с помия всичко, което не е в полза на Русия, КГБ, БКП и ДС! Винаги се съобразяваме с „опорните точки” идващи от двете нули на „Позитано” 20. Вярно е, че тези точки миришат, но рублите не миришат. Само се обезценяват!
Опедерастени сме! (Това обаче е тайна!)

23.07 2015 в 11:43

Върви 7мата МОГИЛИЗАЦИЯ.
Скоро повиквателни ще започнат да връчват и на дъртите 80 годишни фашаги от упа!