Quantcast

Ракета на НАСА се взриви при изстрелването (видео)

ОFFNews Последна промяна на 29 октомври 2014 в 10:08 5869 27

Ракетата на НАСА излетя само на няколко метра над земята преди да се взриви.

Снимка НАСА

Ракетата на НАСА излетя само на няколко метра над земята преди да се взриви.

Американска космическа ракета носител на товарен кораб се взриви веднага след изстрелването й на космодрума на НАСА на остров Уолъпс край щата Вирджиния. 

Инцидентът стана в 18:22 ч местно време във вторник и бе излъчен директно на сайта на космическата агенция.

Ракетата "Антарес", която носи товарния кораб "Сигнус", се взриви на метри над земята. "Сигнус" бе натоварен с 2 т провизии за Международната космическа станция - храна, материали за научни експерименти и оборудване.

В официално съобщение по повод неуспешната операция НАСА обяви, че ще повтори опита веднага след като разбере причините за злополуката. Не се съобщава за пострадали хора. Агенцията успокоява, че екипажът в Международната космическа станция разполага с достатъчно провизии и не е застрашен от провала на мисията.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29.10 2014 в 18:21

много загрубяхте,другари тролчета,видно е че всички сте били отличници от училище за бавноразвиващи се.поне трети клас преминахте ли или ви взеха в казармата

29.10 2014 в 18:10

Ади бий, дъ тъ иба у гуведуту бизмозъчну! Стефанаки ти казъ да си пусниш порну и да заюсвъш майтъ ти дъ ибъ!

29.10 2014 в 17:11

браво,,Стефане,,друго и не съм очаквал,освен фатмашки,казармен жаргон.звучи много познато, преди при комунизма,неудобните,нормалните ги изкарваха психопати и принудително ги вкарваха в психиатрии.личи си твърдата закалка у тебе.дерзай товарищ!

29.10 2014 в 16:54

Дебиле, тук ставаше дума за космическа ракета, не за твоите казармени психически разстройства. Пусни си гей порно с трудоваци, лъсни бастуна, и мирясай.

29.10 2014 в 16:46

до ,,Стефан,,що така догматично отговаряш др.фатмак,ами твоите технически брътвежи хич не са важни.по-важно е че заставаш като Матросов когато иде реч за СССР-Русия.далеч съм от мисълта да венцехваля USA,напротив,те са с подобно имперско мислене както и твоята Матушка Рус,но явно четенето на брошури от казармената библиотека по време на комунизма здраво са бетонирали онова вещество за мислене в главата ти.та казваш 81г си влязъл в казармата,може би по-скоро във военно училище,защото възпитанниците им приличаха на героите от bricke in the wall на Pink Floyd.дерзай товарищ!

29.10 2014 в 15:18

Глупако, не разбрах единствено, защо се чувстваш длъжен да занимаваш света с мнението си по въпрос, от който очевидно нямаш ни най-малка представа.

29.10 2014 в 15:00

Аз виждам представител тук на "войнстващата дилетантщина". Пише като Стефан, но не казва чина си и защо е бил изхвърлен от армията...

29.10 2014 в 14:35

А аз вече съм написал, още не предишната страница.
Разговорите с войнстващата дилетантщина, на технически и научни теми, са загуба на време, та не очаквай от мене да продължа да те ограмотявам. Вари се сам в собствената си глупост.

29.10 2014 в 14:20

Големи глупости пишеш Стефане. HK-33 тепърва ще се използва в най-новата руска ракета "Съюз-2.1в", поне по сведения от август тази година, когато са проведени заключителните тестове на двигателя. И украинците не са я разработвали, тъй като е разработка на Самарския научно-технически комплекс от край време. Самара ако не ти е известно е руска...
В бъдеще се проектира вариант на същия двигател да се използва и като втора степен на "Съюз 2.3"

Давай следващите си писания. Стана ми забавно. И какъв чин казваш си имал?

29.10 2014 в 13:56

-So, should we blame Russia and China for that??

-Russia def

-Ukraine. :) The first stage did the Ukrainian company.

-Why not both?


- - -
These people say to you that in the 60s they successfully launched rockets (six out of 6 times) taking off from the surface of the Moon!!!