Quantcast

Радата прие закон за освобождаването на Юлия Тимошенко

OFFNews Последна промяна на 21 февруари 2014 в 19:45 6261 26

Юлия Тимошенко

Украинският парламент прие закон, който ще позволи на Юлия Тимошенко да излезе от затвора, съобщава УНИАН.

Върховната Рада прие поправки в Наказателния кодекс (НК), предвиждащи "декриминализиране на членове на стария Наказателен кодекс, останал от времето на Съветския съюз".

За промяната са гласували 310 от общо 365 регистрирани депутати в пленарна зала.

Поправките се отнасят и до декриминализирането на членове, по които е осъден бившият премиер Юлия Тимошенко.

Тимошенко е в затвора от 2011 г., когато Киевският съд я осъди на седем години затвор за сключените от нея газови договори с Русия.

Пред "Украинская правда" адвокатът на Тимошенко Сергей Власенко заяви, че сега е на ход съдът.

"Тя трябва да бъде освободена с решение на съда", каза той.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22.02 2014 в 19:59

Villager, не знаех, че изказването на собствено мнение при теб е свързано с нечие бъркане в гащите ти. Но, и така да е, не, благодаря, не си падам по недорасляци (в умствен план). За останалото, не съм длъжна да го правя. Нито пък да ти казвам кой форум е. А че става дума за аналогична статия, е повече от видно.

plamen4op,
що не се навреш в дупката от която изпълзя? Аман от малоумни русофоби, дето по-далече от омразата си, нищо друго не виждат.

22.02 2014 в 15:21

Поля,спри да четеш руски сказки!Изкарахте Тимошенко по-богата и от Бил Гейтс!Стига с тая комсомолска газетка и ИТАР-ТАСС!И ако не знаеш Радата може да приема закони и да го играе конвент,при положение че конвента го е хванала липсата!Уволнен е мазния Пшонка,а Янушеско се е насрал в някоя дупка и мисли как да повика рашките на помощ!Това че разтягаш лакърдии в стил АОНСУ,нас обикновените хорица въобще не ни впечатлява!Разтягай ги на Позитано,там също има такива лаладжии като теб!Просто не е интересно.А Украйна все някак ще тръгне напред,а ние тук от такива знаещи разбиращи като теб,ще си седим в кочинката!Всъщност,аз вече съм я напуснал!

22.02 2014 в 15:10

Започвам да си мисля, че някои нелициприятни обвинения отправени към теб не са съвсем без основания. Значи да повторя пак, коментарите са от определена дискусия, в определн ред, от някакъв дебат, с определни доводи, аргументи и факти, най-важното - ПОД ОПРЕДЕЛЕН МАТЕРИАЛ.
Просбата ми беше, да посочиш откъде са и ако някой нормален в този форум се поинтересува, да ги потърси и прочете, ако има време и желание.
Същото искане/обвнинение съм отправил и към редакцията - да посочват откъде препечатват, а не да броят звездите без да се налага.
Извинявай, но не си спомням да си ми бъркала в гащите, за да знаеш какъв мога да го извадя по въпроса. Не съм изял и 5гр сол с теб, за да знаеш имам ли мнение или ДА.
Капиш?

22.02 2014 в 14:00

Villager,
не се оправдавам. Не предположих, че визираш коментар 4, още повече, че там цитатите си вървят с никовете на коментиращите. А от кой форум са, e без значение. Но можеш да бъдеш спокоен, не са от вестник "Дума", нито от медиите на Пеев или Прокопиев. А и не това е важно. Съдържанието им прави впечатление. Така че, ако няма какво да кажеш по същество, не се хващай за декорацията.

22.02 2014 в 12:14

моля те не се оправдавай като ученичка, виж си коментар 4. Не били мнения... Щъркели са!

22.02 2014 в 12:07

Не са мнения, а статии.

http://ria.ru/world/20140222/996363929.html

http://www.gazeta.ru/business/2014/02/21/5919881.shtml

и още няколко руски вестници и електронни платформи.

22.02 2014 в 11:32

Хубаво е да има повече мнения, от това форума и нормалните хора в него биха спечелили. Поля, все пак е добре е да се посочва откъде са тези мнения. от уважение към нас! Нека видим в какъв контекст са написани, в отговор на какво и най-важното, ПОД КАКЪВ МАТЕРИАЛ, в смисъл материала и породил дискусия и мненията.
Инаме тюрлю-гювеча ще продължи, вие поствате някакви чужди мнения, ре(д)акцийката краде чужди гифове, без да посочва авторите от руски платформи http://fototelegraf.ru/?p=220573
Малко повече уважение! То е ясно, че никой няма да ви търси авторски права, просто от кумова срама напишете името ан автора, за линк към страницата му, не смея и да си помисля.

22.02 2014 в 08:31

И сега ще настане едно отмъщение...

22.02 2014 в 07:45

Щом Полето хлеби, значи е на хубаво работата :)

Пък и да ви кажа, срамота е такава красива жена да седи в панделата, на Янукович и сие по им прилича.

@Пламен от Варна - че то от край време сме си мърша. Унгарци, Чехи, Украинци с кръв плащаха за свободата си. Ние тука пляскаме с ръце и половината викат, че е много хубаво...

22.02 2014 в 02:27

... а представяш ли си Принцесата да каже #fack IMF, you know... хахахаха...