Quantcast

Путин ще обсъди с Елтън Джон правата на хомосексуалните в Русия

OFFNews Последна промяна на 28 март 2016 в 20:09 2084 4

Руският президент Владимир Путин може да се срещне с британския музикант Елтън Джон, който ще е на посещение в Русия през май, предава "Reuters", цитирайки съобщение на Кремъл.

Британският музикант бе поискал сеща с руския президент, за да обсъдят правата на хомосексуалните в Русия. През септември Владимир Путин се обади на Елтън Джон, за да го увери, че е готов да се срещне с него. До телефонното обаждане се стигна, след като руски комици се обадиха на британския певец и се престориха на Владимир Путин.

"Когато говориха по телефона преди няколко месеца, двамата се разбраха, че ще се срещнат по време на гостуването на Елтън Джон в Москва", заяви говорителят на Путин Дмитрий Песков пред журналисти.

Той обясни, че срещата ще може да се проведе, ако от Кремъл имат точните дати на престоя на Елтън Джон и ако графика на руския президент го позволява.

69-годишният Елтън Джон ще изнесе концерт в луксозен московски търговски център на 30 май като част от световното си турне.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29.03 2016 в 00:15

- Хелоу, Владимир, итс ми ъгейн, Джон.
- Джон? А я мислил как тъй убит. Ну как, теб не разстреляли преди време, да?
- Ноу, ноу, итс ми, Елтън, нот Ленън. Ениуей. Лисън, уй нийд ту ток абау...
- Падажди, бляд, я зает сейчас, не магу гаварит. Я хду разговор па телефон със самъм извеснем гей мазикант Англии, паетаму я нада затварит телефон. Прашчай, Ленън! Тъъът.... Тъъъът.... Тъъът....
-?!?!

28.03 2016 в 23:32

Твърди се, че Путин поддържа близки отношения със Сергей Ролдугин (руски виолончелист,

28.03 2016 в 22:05

Демек заглавието няма нищо общо с фактите. А те са, че един педераст се НАДЯВА да го покани руския президент на среща.

28.03 2016 в 20:30

Имат големи права - безплатно лечение, безплатно пътуване до Сибир, гарантирано осигуряване на работа, безплатна квартира, безплатна храна, живот на чист въздух сред природата и предварителен медицински преглед преди настаняване. Тея права са им дадени още от Сталин и никой не ги е отменил.