Путин покани литовците да се преселят в Русия

OFFNews Последна промяна на 26 юли 2015 в 12:05 13803 17

Руският президент Владимир Путин отбеляза масовото изселване на литовците от родината им и ги покани да се преселят в Русия, предаде Интерфакс.

Колко са били гражданите на Литва по съветско време, попитал Путин губернатора на Калининградска област Николай Цуканов по време на музикален фестивал. Когато Цуканов му отговорил, че са били над 3.5 милиона души, а сега са останали 1.4 млн., Путин отговорил: "Над половината са напуснали страната. Нека дойдат при нас".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

27.07 2015 в 12:31

Отново майтапи. Намалели били наполовина литовците щото се изселвали, ама дръжки. След като литовците доста ограничиха двойното гражданство, много от пришълците от съветско време се изнесоха оттам. Обаче те не са литовци и никога не са били. Сега има много по-малко руснаци и по-малко поляци в Литва, а дори евреите които бяха оцелели въпреки гоненията от времената на Хитлер и на Сталин, естествено след 1990 г. отидоха в Израел, където след години преселения даже вече си имат собствена партия.
В резултат сега точно литовците са в много по-голямо мнозинство в своята държава от съветско време и никак нямат намерение да отиват в Русия. По скоро литовците от Русия ще се връщат в Литва, ако са останали такива още. Като във всички нормални европейски държави раждаемостта в Литва е ниска, стандартът на живот е висок, ще навлизат нови имигранти и понякога се връщат от чужбина литовци които са били в емиграция, но не масово. Само в Бразилия сега живеят около 800 000 литовци - една десета от младите хора под 30 години - да поиска да се върне, или да има специална програма за тях и ще пренасели страната.
По-смешното обаче е друго, май както вървят нещата много от хората на "губернатора" Цуканов в "Кьониг" си мечтаят да бъдат в Литва заради паспортите на литовците, които им дават право да пътуват навсякъде и да се заселват навсякъде.
Само не разбрах - защо трябва да цитирате евтина пропаганда за малоумници, нали сте уж сериозен сайт?

27.07 2015 в 08:10

Междувременно на парада в присъствието на Ху^ло се проведоха показни стрелби с ракети.
По план единият от корабите трябваше да изстреля 3 ракети, но въпреки командата "Пуск" нищо не излетя.
Вторият кораб, флагманат на черноморският флот на Ху^ло, успя да изстреля 1 ракета от предвидените 3. С нея той за малко да потопи сам себе си след като ракетата се отклони и избухна.
На youtub видеото добре се вижда всичко дори как Ху^ло хапе устни от яд.

27.07 2015 в 00:01

Да ни покани и нас и най - накрая да паднат визите за Русия!

Апропо ако на САЩ им пука толкова за нас и наливат пари на Хасан Генов за протести, защо все още дуржат визите за нашите паспорти, нали сме пълноправен европейски член сега?

26.07 2015 в 23:36

Размахът в преселението на народите винаги е бил отличителна черта на съвецкия естаблишмент.

26.07 2015 в 21:22

Путьо може да приложи подобна статистика и покана и към нас, българите ... Тогава вече ще настане големия смях ... :-D

26.07 2015 в 18:35

"Съмнявам се, че кремълското джудже води редовен полов живот"

Как да не води, Рамзан Кадиров го ползва редовно като благоверна кавказка овчица.

Вече не пита ни за жени, ни за млади момчета.

26.07 2015 в 17:34

Съмнявам се, че кремълското джудже води редовен полов живот. Такова изтрещяване е резултат на много фрустрирана психика и на страшни комплекси за размер, твърдост, продължителност. До сега надмина чикатило с няколко хиляди души. Само в Украйна са над 6000.

26.07 2015 в 16:32

Професор Лайнянски и ПростоЗеро - двете лица на една и съща копейка, изкарана от миризлив, червен ботуш. Като професионална лайносмучка сте, драги другари - поемате червена канализация от матушката и после я леете на местното бунище. Кой ли друг ви обръща внимание, освен за по една дебела псувня, на червени, батакистки предатели....

26.07 2015 в 15:51

Не бе, ГОЛЯМАТА НОВИНА на деня е, че ФАЩ искат "ГЕЙ-ДЕМОНОКРАТИЗАЦИЯ" на Африка.

Който африканец не иска да обърне разбата - ЕДИН ГОЛЯМ ЧЕРЕН пиндоски *УР в гъза, и ако още държи (НЕПОЛИТкурЕКТТНО) да си остане ХЕТЕРОСЕКУАЛЕН, айде БАМ, БАМ, БАМ - private military contractors, бял фосфор, обеднен уран, есминец "Доналд Дък", самолетоносач „Джордж Х. У. Буш“, МНОООГО ВАЗЕЛИН и цяла Африка е "ГЕЙ-ДЕМОНОКРАТИЗЗИРАНА".

С вас сме, КАМЕРАДЕН! До пълната ПОБЕДА НА ПЕДЕРАСТИЯТА!

https://www.youtube.com/watch?v=p3xtm9_PXrg

26.07 2015 в 14:19

да покани и китайците :)