Quantcast

Путин искал да прекръсти Волгоград на Сталинград

OFFNews Последна промяна на 08 юни 2014 в 20:27 5023 17

Руският президент Владимир Путин реагира позитивно на предложението град Волгоград да бъде наречен със старото си име Сталинград, пише германският в. Hamburger Abendblatt.

Той обаче подчерта, че решението за това трябва да бъде взето на референдум от гражданите.

Според руски военни ветерани вицепремиерът Дмитрий Рогозин също подкрепя идеята.

Целта на преименуването би била да се отдаде чест на жителите на града, а „не да се почете Сталин", написа Рогозин в Twitter.

На 2 февруари 1943 г. в Сталинград Червената армия разгромява войските на Хитлер.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

09.06 2014 в 06:13

Сийке, aко четеш товa вземи две бири и се прибирaй нaпрaво в къщи.

09.06 2014 в 05:00

Ега ти тъпаците, а бе, какво коментирате?!? Ето кой е предложил: – “Лидер российских коммунистов Г. Зюганов поддержал идею о референдуме по переименованию Волгограда в Сталинград, а заодно предложил так же решить вопрос с названием северной столицы России”. И къде тук е Путин бе, тъпанари?!?!?
Пробутват ви глупост, и вие дрънкате. Поглед на дрънканиците “Ха ха ха аааааа” Санчо, Манчо, Чессин, Бутур и др. нищо нормално, само дрънканици на дебили!
С дрън-дрън ли заработвате зеленото от България- Америка за ОфнюзДрънДрън?

09.06 2014 в 03:21

Я отиди най-напред на един курс по правопис и след това ни стряскай със свирки и с Америка. Аман от безмозъчни неграмотници. Ти още малко ще предложиш да направим референдум Варна да си върне името Сталин. Нали той всъщност е спечелил войната. И бул. "Левски" трябва отново да стане Сталинград - нали ?

09.06 2014 в 03:11

Дрaги негрaмотници с изключение нa Сaрa .Възмутен съм не от вaшето държaние зaщото видимо сте тъпи и умствено огрaничени но освен товa системно допускaте словестни и прaвописни грешки.Трудно ви е сглобите едно изречение без дa грешите.A зa товa че се прaвите нa модерни
селяци и дрaскaте нa лaтиницa/по вaшему-aнглийски/ не си мислете че имa нещо във вaшите бедни глaвици.УНИЖЕНИЕ ече в нaшaтa държaвa имa толковa неуки и прости хорa..Стрaшното е че тaкивa хорa създaвaт децa и ги възпитaвaт по непрaвилен нaчин.Зaтовa стaнaхме еднa негрaмотнa нaция.

09.06 2014 в 02:42

Дрaги негрaмотници с изключение нa Сaрa .Възмутен съм не от вaшето държaние зaщото видимо сте тъпи и умствено огрaничени но освен товa системно допускaте словестни и прaвописни грешки.Трудно ви е сглобите едно изречение без дa грешите.A зa товa че се прaвите нa мидерни
селяци и дрaскaте нa лaтиницa/по вaшему-aнглийски/ не си мислете че имa нещо във вaшите бедни глaвици.УНИЖЕНИЕ ече в нaшaтa държaвa имa толковa неуки и прости хорa..Стрaшното е че тaкивa хорa създaвaт децa и ги възпитaвaт по непрaвилен нaчин.Зaтовa стaнaхме еднa негрaмотнa нaция.

09.06 2014 в 00:11

….а, себе си да прекръсти на Владимир Сталин.

08.06 2014 в 23:50

Абсолютно подвеждащо заглавие и дезинформираща статия.

Историята всъщност е следната: Градския съвет на Волгоград е подал петиция до Путин за смяна на името. Путин е одобрил, стига населението на Волгоград да гласува положително за промяната.

Моля ви се стига глупости. Обективността на журналистиката ви клони към 0.

08.06 2014 в 23:37

//Нищо де зимaтa скоро ще дойде и тогaвa ще видите кaк се прaвят свирки нa ПУТИН . //

И как точно правиш свирки на ПуТкин, я сподели!!!!
А иначе мен газ не ми требе, може да карам и на червен гъз.

08.06 2014 в 22:24

Хаха тъпите комундели от днес вече освен върли фенове на християнството са и фенове на референдумите хахаха е няма такъв смях.

08.06 2014 в 22:15

стъпка по стъпка, наслаждавайки се на моментното гражданско одобрение, Путин опипва и подготвя почвата за новия социален експеримент - СССР2.
Убеден, че либералният демократичен модел не подхожда на държавите в Евразия, размахва наново старите идеи за тоталитаризъм и фашизъм, но този път под знамето на православието и панславизма.
Корпорация Россия! - така задава моделът на управление идеологът на неоевразийския проект.