Пропагандист довчера: Путин е дядка, Медведев - рядко л**но, Захарова - пияна к**ва

В Украйна подозират, че политологът Евгений Сатановски ще "падне случайно от шестия етаж", след като прогнозира разпад на Русия

OFFNews 23 октомври 2023 в 12:45 10071 5

Евгений Сатановски
Евгений Сатановски.

Руският пропагандист Евгений Сатановски, който доскоро заработваше като водещ в телевизионния канал Соловьов Live, заговори за разпад на Русия. Той бе скандално уволнен след като в края на миналата седмица публично обяви, че пресаташето на руското външно министерство Мария Захарова е антисемитка, която не може да понася държавата Израел и я нарече "силно пияна к**ва".

Острата реакция на Сатановски бе заради думи на говорителката на Сергей Лавров в подкрепа на терористите от Хамас.

Въпреки че топ пропагандистът Владимир Соловьов му е приятел от много години, той бе принуден да го освободи от работа и да се извинява заради грубите слова по адрес на Захарова, която отдавна в украинските медии е наричана вместо "пресаташе" "пресалкаше" - явен намек за непреодолимото влечение на Маша към високоградусовите еликсири.

Явно загубата на доходите от Соловьов Live слабо са притеснили Сатановски, тъй като вчера той отиде още по-далеч.

В онлайн предаването, което политологът излъчва от дома си, той обяви, че „часът X“ за Русия ще настъпи през 30-те години. Според Сатановски Руската федерация няма да има силен лидер в бъдеще, тъй като "Путин остарява", а Дмитрий Медведев бил пример за "рядко л**но" във властта.

"За нашата страна "часът Х", възможността за колапс, ще бъде някъде през 30-те години. Защото Путин не е вечен - той остарява. Както винаги, след силните лидери идват слабите, а Путин е много силен от гледна точка от гледна точка на запазването на властта, въпреки че е съвсем отделна тема какво аз мисля за това как управлява държавата и как си подбира кадрите. Сред тези кадри има и пример за "слабичко и рядко л**но", вижте Медведев например“, каза разжалваният пропагандист.

Изявленията на Сатановски бяха широко коментирани в Украйна, където политологът е определян като обичаен руски нацист. Според много коментатори сега не е изключено и на него да му се наложи да скача от шестия етаж в близко бъдеще. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12078

5

edin slep

26.10 2023 в 22:44

В началото на 90-те един политик от западна Европа бе казал по нашата държавна телевизия: вие сте толкова бедни, че просто не можете да си представите колко са богатите другите.

Руснаците са нещо такова - в големите градове има някакво благоденствие, но в кочината е сигурно 90% от населението. Ще има движение за независимост след като батюшката пукяса, 5-6 години максимум да удържи.

10298

4

AntiZ

25.10 2023 в 22:12

Не е нужно да си политолог за да стигнеш до извода, че тази яма ще се взриви всеки момент. Лошото е, че ще опръска с ла**а половината земно кълбо. Голяма смрад ще е, но ще го преживеем!

400

3

демотиватор

23.10 2023 в 18:58

Следващият условен "Пригожин" вероятно ще успее да започне Великата Отечествена Гражданска Война на ордата.
Запасяваме се с пуканки и биричка (ツ)

1042

2

danvan

23.10 2023 в 14:42

Едва ли ще изкарат до 2030, според скромното ми мнение, ще се разпаднат през следващите няколко години.

345

1

Джендо Джедев

23.10 2023 в 13:28

А, що да пада от високо! Пращат го в някоя колония за "дискредитиране на съв... пардон руската армия" и готово. То в тая кочина вече минаваш под тоя параграф даже и ако си паркирал неправилно. Или те пращат на фронта. Хем ще е за назидание на останалите, да си мерят приказките.
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки