Проговори бившата съпруга на стрелеца от Орландо

OFFNews 13 юни 2016 в 07:52 13057 5

Мъжът, отговорен за убийството на 50 души и раняването на 53 в нощен гей-клуб във Флорида беше описан от бившата му съпруга като насилник, умствено нестабилен и емоционално неуравновесен човек.

Ситора Юсуфий излезе пред медиите с нейния годеник Маурисио Диаз.

Омар Матийн (29 г.) откри огън в клуб "Пулс", преди да бъде застрелян от полицията. Той уби 50 души и рани 53-ма в най-тежката престрелка в историята на САЩ.

"Той беше умствено нестабилен, умствено болен. Това е единственото обяснение, което мога да дам... Той изразяваше омраза към всичко... Искаше да бъде полицай", казва Ситора.

Тя разказва и за брака си с Матийн:

"Няколко месеца след като се оженихме, видях неговата нестабилност. Побесняваше от нищо. Тогава започнах да се притеснявам за сигурността си. Няколко месеца по-късно започна да ме малтретира. Не ми позволяваше да говоря със семейството си. Държеше ме настрана от тях. Дори тогава се опитвах да видя доброто в него, но семейството ми беше много обезпокоено от това, през което минавам. Дойдоха и ме спасиха."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7506

4

Бирнике,

расист с расист такъв! :-)

14847

3

БирникЪ

13.06 2016 в 10:15

Задунайская Республика, оръжие у нас трябва да се придобива лесно от психично здрави лица, с образование над средно, незлоупотребяващи с алкохол, неупотребяващи наркотици и без криминални прояви.

7506

2

Представете си какво щеше да стане, ако и у нас можеше да се купи оръжие лесно и навсякъде.

21668

1

Руслан

13.06 2016 в 08:31

Той изразяваше омраза към всичко... Искаше да бъде полицай"

Това казва всичко.