Принцеса Кейт се появи на публично място за първи път след операцията

Тя се завръща към публичните си задължения на 8 юни

OFFNews 05 март 2024 в 17:00 6999 0

Принцеса Кейт

Снимка Getty images

Принцеса Кейт

Уелската принцеса Катрин се появи на публично място за първи път след хоспитализацията си в средата на януари, съобщиха британски медии. Принцесата не беше виждана публично от Коледа.

Американски медии публикуваха снимкa на Кейт Мидълтън, направенa близо до Лондон.

Четиридесет и две годишната принцеса претърпя коремна операция в началото на годината. Според британските медии не става въпрос за онкологично заболяване.

Британските медии, съобщили за появата на Кейт на публично място, не публикуваха снимки на принцесата, на които е била в автомобил, управляван от майка ѝ. Дворецът Кенсингтън призова за уважение към личното пространство на принцесата, докато здравето ѝ се възстановява.

По-рано днес стана ясно, че принцесата на Уелс Катрин ще участва в традиционния военен парад, организиран на 8 юни за рождения ден на британския монарх, предадоха агенциите.

Това е първият ѝ потвърден официален ангажимент след коремната операция, която съпругата на престолонаследника принц Уилям претърпя в средата на януари, съобщават от Министерството на отбраната на Великобритания.

По време на парада през юни принцесата на Уелс Катрин ще направи преглед на войниците, според информацията, публикувана на сайта на британската армия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика