Политолог по руската ТВ: Зеленски, правителството и Върховната рада да бъдат ликвидирани

Красимир Крумов 13 юли 2022 в 21:47 10959 6

Михаил Маркелов

Снимка Julia Davis / Russian Media Monitor,

Михаил Маркелов беше гост на яростната пропагандистка на Кремъл Олга Скабеева в ефира на "60 минути".

Президентът на Украйна Владимир Зеленски трябва да бъде ликвидиран. Това заяви в праймтайма на държавната Россия 1 политологът и на два пъти депутат в Държавната Дума на Русия Михаил Маркелов. Маркелов, който в момента е съветник на лидера на парламентарната фракция на Путиновата „Единая Россия“ Владимир Василев, беше гост в предаването на яростната кремълска пропагандистка Олга Скабеева „60 минути“.

Гостът предложи физическото унищожаване на политическия елит на Украйна, а водещата Олга Скабеева заплаши, че руската армия ще стигне до Варшава, ако американците дадат на Киев ракети с далечен обсег.

„Зеленски никога няма да подпише никаква капитулация. Това вече е ясно. Ние трябва да се замислим днес върху това да ликвидираме нацисткото ръководство на тази страна. В което влизат не само Зеленски и неговото обкръжение, но и Върховната Рада и правителството, които осъществяват днес абсолютен, пълен геноцид над собствения си народ. И за нас това трябва да бъде цел номер 1. Както навремето за Израел бяха терористите цел номер 1 и във всяка част на света, във всяка страна от земното кълбо са ги унищожавали. Така и ние сме длъжни да унищожаваме нацистките престъпници.“ – заяви Маркелов.

Думите на руския политик напомнят практиката на СССР след Втората световна война, когато в рамките на дирижирани от Москва съдебни процеси в Източна Европа беше ликвидиран цветът на цели народи, в частност в България, където т. н. Народен съд легитимира убийствата на политическия и стопанския елит на България. В предложението на парламентарния съветник на „Единая Россия“ съд не се предвижда.

„Безполезно е да ги изправяме пред съд, да се гоним с тях из територията на цяла Украйна. Пред нас стои задачата да освободим тези територии от нацистите и да установим там нормален мирен живот. Никой не воюва днес за Украйна. Няма такива хора. Защото Украйна в асоциациите на много обикновени хора днес, за съжаление, казвам за съжаление, е разпаднала се страна, която се управлява от абсолютно неадекватен режим.“ – разпалено обясняваше Маркелов от ефира на Россия 1.

Водещата Олга Скабеева се опита да успокои госта си с подкрепяща тирада:

„Не се разстройвайте, ние ще я съберем (Украйна, бел. OFFNews), ще я позакърпим, всички, които трябва ще ги поизлекуваме, а останалите нека да си живеят в Полша. Искахте декомунизацията, напомням думите на руския президент, които той каза на 24 февруари, ще получите декомунизация. Помня първоначално искахме да освободим само жителите на Донбас и самия Донбас от нацисткото иго, но след доставките на западно оръжие, ако не дай Бог, упаси Боже, американците доставят ракети, които ще бият до 300 километра, тогава изобщо не бива да спираме. Просто изобщо не бива да спираме и направо така да стигнем до Варшава.“

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1767

6

fiki

14.07 2022 в 01:14

а някои още не схващат кой е антагониста в тази история

2550

5

alfakentavur

14.07 2022 в 00:53

Когато лудостта, безумието и мегаломанията са официална държавна политика.
Наистина това е повече КНДР2 отколкото СССР2.
При СССР беше дирижиран театър, при който те ни лъжат, ние знам и те знаят, че знаем, но такава е играта.
А сега е задължително да приемаш лъжата възможно най-сериозно, иначе те заплашват затвор или ликвидиране.

8053

4

DARTH VADER

13.07 2022 в 23:36

ЧУДЯ СЕ,ВЯРВАТ ЛИ СИ НА ГЛУПОСТИТЕ...
ВАРШАВА...ТЕЗИ РУСНАЦИ СЪВСЕМ ИЗТРЕЩЯХА...;)))

12078

3

edin slep

13.07 2022 в 22:33

Варшава, да бе, то Киев бе за три дни, а то какво стана. НАТО ще стои да гледа как се мъчат с Полша, няма да ги подкараме с голямата сопа.

22548

2

dolivo

13.07 2022 в 22:21

сякаш гледам брътвежите на служителите във Вогт, от сериала на Нетфликс Бойз, които страхувайки се от подивелия супермен Хоумлендър, изкарваха всички несъгласни като терористи и какви ли не, и трябваше да се елиминират на място

В тоя случай, или се страхуват от Путин да не ги заколи, и стават по зли от дявола като резултат, за да си покажат лоялността, или са откачили от страх, че ще изпуснат властта и народа ще ги заколи, и затова вдигат мизата докрай.

Руска работа - отивайки си, сичко да изгори след тях...

22548

1

dolivo

13.07 2022 в 22:16

машала и откачалки
 
X

Да помогнем на украинските деца!