Парламентът на Украйна върна вътрешни войски в казармите (видео)

OFFNews Последна промяна на 20 февруари 2014 в 22:58 4874 9

Върховната Рада на Украйна прие решение, с което забранява на силите на реда да използват огнестрелно оръжие по време на сблъсъците с протестиращи.

След решението на украинския парламент въоръжените части и вътрешните войски, които в момента са в центъра на Киев, трябва да се приберат в казармите.

За това решение гласуваха 236 депутати от 239 регистрирани в пленарна зала.

Постановлението предвижда и прекратяване "антитерористичната операция" на Майдана и деблокиране на транспортните комуникации.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21.02 2014 в 09:17

Руснаците са велики тъпаци, евреите превзели територията им ги използват за роби, що за народ е това който ходи да се кланя на мумия разрушила държавата им, но ако почнат да се образоват и разберат че за поддръжката на сифилистичната мумия са необходими по 2000 лит. чист спирт на ден, то на бърза ръка ще ходят да го изкъркат и мумията ще се разпадне.

21.02 2014 в 03:06

България, както и Украйна е разделена на Източна и Западна половина. Но не географски, а манталитетно. В източната са комунистите сталинисти, децата на политбюро, ченгетата и техните потомци плюс лошите селяни и циганите. от Западната сме ние "богатите" и красивите, които сме за Европа.

21.02 2014 в 01:39

Петата колона на Путин сред българските евродепутати бойкотира европозиция за Украйна:

Ето как изглежда с български адрес разделението Изток-Запад (в момент на изпитание на прозападната ориентация на България във връзка със събитията в Украйна): в Европарламента
български евродепутати излязоха с позиция за ситуацията в Украйна по инициатива на Надежда Нейнски.

Депутатите от ЕНП: (ГЕРБ) Андрей Ковачев, Владимир Уручев, Мария Габриел, Моника Панайотова, Преслав Борисов, Светослав Малинов ( от Синята коалиция) и от АЛДЕ/НДСВ Антония Първанова и Станимир Илчев подписаха позицията.

Евродепутатите на партиите, подкрепящи управлението в България (БСП и ДПС), както и евродепутатите, влезли с листата на АТАКА, не подписаха документа.
Текстът на позицията:
http://ivo.bg/2014/02/20/%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0% BF%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BD-%D1%81%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8/

21.02 2014 в 01:33

Бившият празник на съветската армия вече се казва в Русия „Ден на защитниците на отечеството”. По този повод руското посолство , заедно с представители на посолствата на сателитни на Кремъл държави и български русофилски организации, за пореден път и тази година извършиха ритуала по поклонението пред лъжата, изписана със златни букви, според която България била „освободена” от червената армия.

За първи път сред венците на благодарните за съветската окупация български (?) организации се мъдри един, поднесен от ПП “Атака”.

Ето така си разиграват троянския кон на мейдана в София, пардон- на мегдана в София, докато на Мейдана в Киев се води война за отстояване на европейската идентичност, определяна от император Путин като „антидържавен преврат”, защото той е наредил за единствено правилната държавна линия в Украйна да се смята проруската.

Цяла Европа се тресе от „русофобия” заради събитията в Украйна, само ние тук обръщаме гръб на европейския дух- обръщаме (русо)филията като палачинка.

21.02 2014 в 00:58


http://www.faktor.bg/novini/balgariya/16719-rusiya-se-samozabravi-slaga-pod-razreshitelen-rezhim-i-balgarskite-marsh ove.html

Русия се самозабрави – слага под разрешителен режим и българските маршове...........

Русия неочаквано остро реагира срещу провеждания у нас традиционен “Луков марш” на 16 февруари в София.

...Той добави, че Москва очаква от властите в България "да вземат мерки за наказване" на организаторите на марша и "занапред да не се допускат подобни шествия".

ГЕНЕРАЛ ЛУКОВ Е НАЦИОНАЛНА СВЕТИНЯ! ПОКЛОН ПРЕД ТЕБ ГЕНЕРАЛЕ БЪЛГАРСКИ!!! Възмути ги и от гроба си, "другарите"!

21.02 2014 в 00:37

Поуките: България е страна, от която комунизмът също не си е отишъл. Тук на пост на комунизма са мимикриращите днешни власти, които на мирните протести отговориха засега предимно с щита на дебелокожието.

На пост на комунизма и тук бди посткомунизма.

Време е да се определим в лутането между Изтока и Запада, за да не позволим по подобие на ставащото в Украйна произточните униформени сили да започнат един ден да бият „законно” прозападните български граждани, които настояват да следваме декларираното съгласие на българите да бъдем част от ЕС и НАТО – независимо от шантажа на Кремъл чрез газ(ови) договори и други методи за масово поразяване на българския интерес.

Мечката играе в двора на съседа…

21.02 2014 в 00:27

...с молитва и молба изказваме своите прошения на Господа с благодарение и Божият мир чиито ум никой не може да схване ще пази мислите и сърцата ни в Христа Исуса!

21.02 2014 в 00:13

тези ще ги върнат.но мъртвите и Господ не може...ще светят страшно и предупредително имената им по паметни плочи..дано никога никой не дръзне пак да "нахлуе"в историята и оскверни паметта, на тези факли на най-ценния човешки идеал-СВОБОДАТА!поклон!

20.02 2014 в 23:52

Така, така.
Дано не е прекалено късно.