Пак арестуват Ноле в Австралия?

OFFNews 10 януари 2022 в 11:03 7224 0

Новак Джокович е бил арестуван отново, малко след като спечели съдебното дело за анулираната му виза. Бащата на световният номер едно Сърджан Джокович е съобщил за случващото се в Австралия.

Тази сутрин изглеждаше, че битката на сърбина за участие на Australian Open е спечелена, но по всичко личи, че местните власти не желаят да допуснат това.

Бащата на Новак Джокович е обявил пред сръбски журналисти, че австралийската гранична служба отново е задържала сърбина в Мелбърн. Това се е случило в офиса на адвокатите му. 

По-рано Светлана Ковачевич от сръбското търговско представителство в Австралия също информира за опит за повторно задържане на тенисиста.

Братът на Ноле беше поредният човек от обкръжението на състезателя, който сподели пред сръбски издания, че е направен опит отново да бъде арестуван.

В шок съм, каза той цитиран от сръбския сайт Блиц.

Според изданието десетки полицаи са влезли в сградата, за да го задържат.

Австралийските медии обаче отричат да се е стигало до нов арест или опит за арест на Джокович. В момента се чака решение на имиграционния министър на Австралия. Той все още обмисля дали да наложи повторна анулация на визата на шампиона или да се съобрази със съдебното решение.  

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !