Осиновеният българин стана трети на Гласът на Франция. Вижте последното му уникално изпълнение

OFFNews 13 юни 2017 в 12:02 7665 0

Осиновеният българин с френско име Винсент Винел, който участваше в Гласът на Франция, не можа да стане победител, но се класира трети в най-голямото музикално предаване в страната. 

Както OFFNews писа, момчето е на 21 години и е родено в България, но изоставена от майка си, тъй като се е родило със зрителни проблеми - почти сляпо. 

Винел обаче определено е късметлия, тъй като е осиновен от френско семейство, когато е бил на 3 години. 

Да пее българчето може от 4-годишно, но днес той е певец, артистичен и креативен, тъй като прави с хитовете на големите певци каквото си иска. 

В Гласът на Франция Винсент участва от отбора на Мика и в отбора остана единственият представител, който стигна финала. Там той се състезава с още двама мъже и едно момиче, но победител стана Лизандро Кукси. 

Винсент събра само 8% по-малко от победителя - 24% от гласовете на публиката, но отново беше блестящ с изпълнението - на група "A-ha - "Take on me". 

Винсент е забелязан на гарата "Сен Лазар", където събира стотици почитатели всеки ден със свиренето си на пиано и с песните, с които забавлява пътуващите.

Когато се появява в началото на формата преди три месеца, българчето изправя журито и публиката на крака а уникално артистично изпълнение нa Еминем. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови