Quantcast

Обезглавиха жена в Лондон

ОFFNews Последна промяна на 05 септември 2014 в 15:20 1553 6

Обезглавената Палмира Силва.

Снимка telegraph.co.uk.

Обезглавената Палмира Силва.

Труп на обезглавена жена беше открит в градина в северната част на Лондон, съобщава "Дейли мейл".

Полицията намерила тялото на 82-годишната Палмира Силва след получен сигнал за мъж, който нападнал котка и куче с мачете.

Полицията е задържала извършителя, като го е зашетемила с електрошоков пистолет, няколко полицая са били ранени в процеса. "Първоначално там имаше две полицейски коли, след това изведнъж станаха 20", съобщи 19-годишният очевидец Ахмед Юсуф.

Главен инспектор Джон Сандлин от Скотланд Ярд съобщи, че не издирват друго лице във връзка с инцидента. "Това е било много видима атака посред бял ден на улица с жилищни блокове. Макар че е твърде рано да предполагаме какъв е бил мотивът зад атаката, убеден съм въз основа на получената информация, че тя не е свързана с терорист", допълни Сандлин.

Една от версиите на разследващите е, че убиецът е бил вдъхновен от скорошните обезглавявания на американски журналисти от джихадистите от "Ислямска държава".

Живущи в квартала твърдят, че арестуваният е бил местен жител, който е приел исляма наскоро, но засега това няма как да се потвърди. Детективите отричат убийството да има връзка с тероризма.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

07.09 2014 в 13:20

DeVante, незнам кой има нужда от цайси, но фактът си е факт - черен имигрант закла жената. Което по нищо не попречи да дадем къща под наем няколко врати по-надолу за 500 паунда на седмица. Просто свикват хората, гърмежите, кланетата, въоръжените обири в Лондон почнаха да стават ежедневие. Те англичаните лека полека си отдръпнаха от столицата и бягат на север и на запад, особено силно се чувства в последните 10 години, когато белите в някои квартали просто са находка, а смелчаците в гетата са нагли, дрогирани, които макар кореняци англичани, са вкарали толкова чуждици в езика, който говорят, толкова копират поведение на имигранти, че по нищо не се отличават от тях, напълно различен манталитет. Има квартали, в които дори не можеш да видиш лицата на хората, трябваше да се щипя, за да осъзная, че не сънувам (Whitechappel)http://bit.ly/1ublidw

05.09 2014 в 18:52

Балканскиот, турни цайсите бре, хейтър!

"...съобщи 19-годишният очевидец Ахмед Юсуф..."

Очевадно става дума за очевидец, но явно очите ти се преуморяват да хейтваш под всеки пост. ;)

05.09 2014 в 18:36

Чистокръвния англичанин "Ахмед Юсуф" обезглавил чистокравната англичанка "Палмира Силва", в един "чисто" английски квартал, нещо средно между Белфаст, Багдат, Могадишу и Меделин.

Дребнобританците тепърва ще усещат все повече погубните последствия на десетилетия криво разбрана демокрастия, либерастия, толерастия мултикултурастия и педерастия.

Разбира се, накрая ще се окаже, че само българите и румънците са виновни.

05.09 2014 в 18:20

Сигурно е бил някой българин или румънец.

05.09 2014 в 16:59


За тоя че не е чист англичанин и за теб, че си чист кретен, е ясно и безспорно!

05.09 2014 в 15:58

Еба си чистият англичанин Ахмед юсуф.

"Първоначално там имаше две полицейски коли, след това изведнъж станаха 20", съобщи 19-годишният очевидец Ахмед Юсуф.