Обективен самоанализ на Тръмп: Не само съм умен, ами съм много стабилен гений

OFFNews 06 януари 2018 в 18:37 3921 1

Американският президент Доналд Тръмп се самоопредели като „гений, при това много стабилен гений”. Това написа той в „Туитър” след публикуването на новата книга за него.

„Мисля, че мога да се определя не само като умен, а като гений, при това "много стабилен гений”.

Тръмп заяви, че книгата е скучна и пълна с невярна информация, а авторът й e "пълен загубеняк".

Американският държавен секретар Рекс Тилърсън съобщи по-рано, че никога не се е съмнявал в психичното здраве на Доналд Тръмп.

Поредното откровение дойде след публикуването на новата книга за Тръмп, в която се твърди, че той се държи като малко дете. Големи опашки се извиха в книжарниците в Съединените щати за книгата "Огън и ярост: В Белия дом на Тръмп".

Изданието се радва на изключителен читателски интерес. В американските книжарници за него се извиха опашки, незапомнени от времето на поредицата за Хари Потър.

От книгата става ясно, че бившият шеф на кампанията на Тръмп и стратег в Белия дом Стивън Банън смята за "предателска" и "непатриотична" скандалната среща на Доналд Тръмп младши, зетя на Тръмп Джаред Къшнър и Пол Манафорд с руснаци, предлагащи злепоставяща информация за Хилари Клинтън, през юни 2016 г. в "Тръмп тауър".

Книгата съдържа и други неочаквани разкрития, като това, че никой от кампанията на Тръмп не е очаквал той да спечели президентските избори, а самият Тръмп, както и повечето хора в щаба му, гледал на участието си в надпреварата като на трамплин за кариера в телевизията или политиката.

Според Улф настоящата първа дама Мелания Тръмп била ужасена от перспективата за победа на съпруга си. Когато в нощта след изборите станало ясно, че Тръмп всъщност печели пред Клинтън и отива в Белия дом, Мелания избухнала в сълзи и то не от радост.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15914

1

поп Дръвчо

07.01 2018 в 11:52

Гениалността му е въпрос на гледна точка ама добре че стана президент именно в САЩ, където малко зависи от президента. Там шефче от този вид само забавя растежа, а не вкарва страната направо в дупката като на други места.