Нова стрелба в САЩ: 16-годишно момиче беше убито, трима са ранени

При друг инцидент полицията в Тексас застреля мъж, взел заложници

OFFNews 15 юни 2016 в 07:51 6264 2

Нова стрелба в САЩ: 16-годишно момиче беше убито, трима ранени

При нова стрелба в САЩ е убито 16-годишно момиче, а други трима души са ранени. Инцидентът е станал в град Оукланд, Калифорния.

Засега не е ясно кой е извършителят на нападението. Според очевидци става въпрос за двама стрелци, но към момента няма информация те да са задържани. Стрелбата е станала в района на паркинга на вегетариански ресторант на "Франклин Стрийт". 

Ранените са настанени в болница и състоянието им е стабилно. По разкази на очевидци, убитото момиче е застреляно в тила. То е откарано в тежко състояние в болница, но по-късно е починало. 

През последните дни американското общество е в шок след стрелбата в гей клуб във Флорида, при която загинаха 49 души. Междувременно имаше още няколко подобни случая в страната.

Инцидентът идва само дни след кървавата стрелба в нощен гей-клуб във Флорида, при която загинаха 49 души. Междувременно имаше още няколко подобни случая в страната.

При друг инцидент в САЩ полицията застреля мъж, взел двама души за заложници. Инцидентът се разиграл в град Амарило, щата Тексас. Похитителят бил служител на магазина, а единия заложник - управител. Полицията уточни, че никой от заложниците не е пострадал и няма причини да се смята, че случаят е свързан с тероризъм.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12019

2

the cowboy

15.06 2016 в 12:00

В Тексас никой терорист няма шанс, там дори децата стрелят по-добре от професионалните касапи на ИД. Май миналата година пак в Тексас един човек очатка с по един изстрел двама ислямисти с автоматично оръжие, които се опитваха да нахлуят на някаква изложба с карикатури - единствените две жертви бяха терористите. Но стига толкова за ползите от притежаване на лично оръжие.

21668

1

Руслан

15.06 2016 в 08:22

Победители няма да има.
Само победени, убити и ранени.
 
X

Да помогнем на украинските деца!