Нова стрелба по полицаи в САЩ, трима са загинали (обновена)

OFFNews 17 юли 2016 в 18:38 5786 7

Снимка BBC

Трима полицаи са били застреляни в американския град Батон Руж, щата Луизиана, където стотици излязоха по улиците заради убийството на чернокож при арест в началото на месеца, съобщиха световните агенции.

Стрелбата е възникнала рано сутринта, на по-малко от миля от сградата на полицията. 

Полицията е получила съобщение за подозрителен мъж, вървящ по улица с пушка. При пристигането на униформените мъжът е открил огън.

Убити са трима служители на реда, а петима са ранени. 

Пострадалите полицаи са настанени в болница, в тежко състояние.

Според властите нападателите са били трима, като един от тях е убит. 

Това е поредният случай на стрелба срещу полицаи в рамките на последните седмици. Насилието срещу полицаите избухна след поредица от случаи, при които бели полицаи убиваха чернокожи цивилни.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

77927

5

El Commandante

17.07 2016 в 22:18

Некой клати държавата, ама кой...загадка...

За света една гражданска война в УСА би била най-добрия изход, много по-добре е Империята на злото да имплодира и да се срути върху себе си, отколкото да се налага Путин да ги стреля със Статус 6, което ше направи Северна Америка необитаема в следващия половин милион години, мдам...

63994

4

Red or Dead

17.07 2016 в 21:34

Аз скромно бих го допълнил на първо четене и с един Афганистан, който след като беше “демократизиран“, се превърна в гнездо и развъдник на още по-радикален ислямизъм, производството на опиумен мак се увеличи с над десет пъти и се превърна в основен източник за финансиране на талибаните......

63994

3

Red or Dead

17.07 2016 в 21:27

Едно постче което ми хареса и много общо с конкретната тема...


“““.......За диктатор беше обявен и Садам Хюсеин, който беше създал подредена държава, а днес Ирак е гробище. Либия и Кадафи, в коята държава работиха и получаваха високи възнаграждения хиляди българи. Да не забравяме и диктатора на Сирия доктор Башар Асад, който беше превърнал държавата си в райско кътче, до момента, в който там откриха големи находища газ. Това е истина и въпреки, че и набедените за диктатори имат своите недостатъци, защо в Саудитска Арабия, например, рязянето на глави по улиците е скрепено с подкрепа на демократично управление! Там никой не сваля диктатори и човешките права са абсолютно гарантирани. Виждате ли двойните стандарти?!

На фона на тези диктатори и не еднозначните им актове, нашите политици изглеждат като крайпътни бурени, а платените им клакьори като листни въшки. Резултатът ви е ясен- всички политически решения в лична полза и само в името на джоба…

Николай Марков, Фейсбук““““““

63994

2

Red or Dead

17.07 2016 в 20:54


Понеже хамерика е , дядото, бабата, бащата, майката......на “демокрацията“, си е съвсем в реда на нещата някой да обърка “демокрацията“ със слободията, и понеже “краварите“ са толкова погълнати да “демократизират“ целия останал свят, току виж изтървали коня в реката в техния си двор, “западните ценности и либерализма“ май ще се окажат най-обикновен цирей, който е на път да “избие“ в незнайно каква и коя посока, но това е естествения оздравителен процес за всеки организъм сполетян от такъв проблем.
 
X

Да помогнем на украинските деца!