Неочаквана визита на британския министър по Брекзит в Брюксел

OFFNews 14 октомври 2018 в 20:30 3696 1

Неочаквана визита на британския министър по Брекзит в Брюксел

Британският министър по Брекзит пристигна неочаквано днес в Брюксел за среща с главния преговарящ на ЕК Мишел Барние. Събират се и посланиците на страните от ЕС, съощава БНТ.

До утре трябва да стане ясно дали ще има споразумение между ЕС и Великобритания. Ако такова бъде постигнато, то трябва да бъде одобрено на срещата на европейските лидери, посветена на Брекзит в сряда вечерта.

Европейският съюз и Великобритания са постигнали споразумение относно основните параметри за излизането на Обединеното кралство от Съюза, съобщиха в неделя пред Politico дипломатически източници от Брюксел, предава Reuters.

Трима неназовани високопоставени евро-дипломати са заявили пред британската агенция, че е постигнато споразумение за условията на Брекзит, но запознати с преговорите източници са отрекли това да е истина.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6162

1

red-army

14.10 2018 в 22:15

Демек на всички вече е ясно, че трябва план Б. Да подпишат няколко договора по спешност, за да не се окаже на 1-ви Април, че няма как да се обадиш по телефона в UK и самолети от и до там няма да летят......Нищо де сигурно ще забравят търговията с храна и ще трябва да хрупат местни марулки известно време.....