Най-скъпият имот в САЩ: 12 спални, 21 бани, 5 бара, 3 кухни, боулинг зала и 85-метров басейн

OFFNews 25 януари 2017 в 16:10 5748 1

250 милиона долара. Толкова струва най-скъпият имот в САЩ - новопостроеното имение Bel Air, пише CNN.

Имението е разположен на 3 530 кв. метра площ. Има 12 12 спални, 21 бани, 5 бара, 3 кухни и е ограден от голям ров. За разнообразие има боулинг зала и 85-метров басейн от италианско стъкло, снабден с хидравличен кино-екран.

Ако това не е достатъчно, за да привлече милиардерите, има още няколко екстри – спа и фитнес център, две изби, заредени с колекция от вина за няколко милиона и с 40-местно кино в стил Джеймс Бонд.

Фирмата BAM Group Luxury, която е изградила този "скромен" дом, го е снабдила с повече от 100 специално подбрани произведения на изкуството, включително интерактивна инсталация от британския художник Доминик Харис и огромна статуя на фотоапарат Leica, направена от китайския скулптор Ляо Йибей, оценена на 1 милион долара.На покрива има хеликоптерна площадка, „декорирана“ с хеликоптер, сниман през 1980 г. в сериала Airwolf. Самолетът е преустроен в произведение на изкуството, който съответства на стила на имота.

Имотът притежава гараж с "авто галерия" от 12 автомобила, която включва Bugatti Veyron, Pagani Huayra, Rolls-Royce Dawn и редица други редки ретро автомобили. Общата цена на колите е 30 милиона долара.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови