На село ли е раснал? Джонсън вдигна крак върху масичка пред Макрон в Елисейския дворец

OFFNews 23 август 2019 в 08:27 18172 5

Поведението на британския премиер Борис Джонсън по време на посещението му при френския президент Еманюел Макрон в Елисейския дворец отново предизвика серия от гневни коментари, след като той вдигна крак върху масичката пред двамата по време на срещата.

На Джонсън може да му отне цял месец да предприеме първото си посещение в чужбина, но то не остана незабелязано, след като той вдигна крак върху мебелите в дома на Макрон, пише "Ройтерс" в текст, посветен от начало до край на изцепката.

Световната агенция отбелязва, че "Борис Джонсън никога не се е свенял да се прави на клоун през цялата си политическа кариера", коментирайки шегичката му пред камерите и фотографите, отразяващи протоколното начало на двустранния диалог. 

Макрон изглеждаше развеселен, пише още Ройтерс.

Във фейсбук страницата на медията обаче има стотици коментари, които не намират нищо смешно в поведението на наследника на Тереза Мей.

"Майка му би трябвало да се срамува много", "Този човек във хамбар ли е раснал", "Ама, той наистина ли е британец и е учил в Итън", са някои от коментарите на хора от цял свят.

А някои американци злорадстват, че на Албиона са се натресли по същия начин както те с Доналд Тръмп.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12133

5

Azazel

25.08 2019 в 09:30

До rrr11:
И, защо да е "левичарска" новината? Сигурно Сорос и неговите приятели - либерастките илюминати седят зад нея?...
Не, просто, както винаги, разни лумпени по социалните мрежи са коментирали нещо, за което нямат необходимата информация и което е напълно извадено от контекст. А, контекстът, предаден от BBC, Le Parisien и други медии, отразявали срещата, е: Макрон е обяснявал нещо за масичката на Джонсън и му е казал, че става и за крака, след което Джонсън на шега си ги е качил за секунда, двама са се засмели и са продължили по същество. Така, че единствената фалшива новина тук е жалкият ти, скалъпен опит да измислиш как да оправдаеш Джонсън, без и ти да имаш идея какво наистина е станало...

4245

4

rrr11

24.08 2019 в 11:51

Поредната левичарска фалшива новина. Джонсън разправяше някаква шега на Макрон и си вдигна крака за 1 секунда на масата за да онагледи случката. Изкараха един кадър от видеото и го представиха за простак.... ама така действа левичарската пропаганда.

23293

3

Стефан

24.08 2019 в 03:49

Да. Аз също съм виждал такива простотии само в София, и само от хора с претенции и пари. Но по джапанки, или с подпетени маратонки. Които нямат проблем да забият калните си подметки в сто и петдесет годишни мебели.
Щото така били свикнали. Сигурно с еднократният си талашит.
А цингето си е цинге, и даже перхидролът и нарушеният обмен на мастите, не могат да го направят истински негър. Нито тексаски тъпан.
Жалка работа.

4022

2

Този път не надхвърлих 1000 та знака,нали?
Да Ви имам текстовия формат,нямащ нищо общо с текстовите
редактори като:Word или Excel=

4022

1

На село ли е раснал? Джонсън вдигна крак върху масичка пред Макрон в Елисейския дворец
Драга редакция(Сайт)!
Много Ви моля,уточнявайте за село от коя страна се отнася?
В България никога в което и да е село не съм виждал подобно
поведение!