Моника Люински проговори за аферата си с Бил Клинтън

OFFNews 07 май 2014 в 09:49 16928 8

Моника Люински и Бил Клинтън
Моника Люински и Бил Клинтън на снимка върху картичка за рожден ден.

След 10 години мълчание Моника Люински проговори за аферата си с 42-рия президент в историята на САЩ Бил Клинтън.

"Дълбоко съжалявам за случилото си между мен и президента Клинтън. Нека кажа още един път: Аз. Лично. Дълбоко. Съжалявам. За случилото се", пише Люински в писмо до сп. "Венити Феър".

"Решена съм твърдо да има друг край на тази история. Време е да бъде изгорена синята барета и закопана синята рокля", пише тя.

Според обяснението на бившата стажантка в Белия дом Клинтън се възползвал от нея, въпреки че връзката им била "осъзната" и от двамата.

Люински споделя още, че след аферата и медийния шум тя е била унижавана след като се е превърнала в жертвата в скандала.

Години след аферата Люински все още трудно намира работа.

"Поставиха ми етикет, който не мога да премахна или изтрия", пише още тя.

Скандалът между Клинтън и Люински започва през 1998 година, когато приятелка на Моника Люински записва техен разговор, в който Люински разказва за връзката си с президента. Републиканците виждат в сексскандала възможност за импийчмънт на Клинтън, но той е оправдан и изкарва мандата си до 2000 годината.

"Може би със споделянето на моята история мога да помогна и на други хора, които се намират от тъмната страна на унижението и обидите", пише още в писмото си Люински.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!