Момиче оживя в ковчега на собственото си погребение

OFFNews 27 август 2022 в 13:45 5005 1

Камила Роксана Мартинес

Снимка mirror.co.uk

Камила Роксана Мартинес

В мексиканския щат Сан Луис Потоси тригодишно момиченце, което преди това беше обявено за мъртво, дойде на себе си на собственото си погребение, съобщи Daily Mirror.

Мери Джейн Мендоса, майката на починалата Камила Роксана Мартинес, каза, че във вторник, 16 август, момичето е започнало да повръща и е вдигнало температура. Уплашена за здравето на дъщеря си, жената я завела на преглед при педиатър. Лекарят насочил пациентката към общинската болница, където бе установена дехидратация. Според Мендоса на детето бе предписан парацетамол и то бе пуснато. Но у дома състоянието на момичето отново се влошило и родителите му пак отишли в болница. Камила прекарала там час, след което лекарите констатирали смъртта й. Погребението бе насрочено за следващия ден.

В деня на погребението Мендоса забеляза, че стъклото, което покриваше ковчега на дъщеря й, беше замъглено около устата и носа й. Жената мислела, че дъщеря й е жива, но била разубедена да отвори капака на ковчега и приписала видяното на халюцинации, възникнали поради силен стрес. Но тогава свекървата на Мендоса забеляза, че очите на внучката й се движат.

По-рано беше съобщено, че жителка на Перу, която беше обявена за мъртва след автомобилна катастрофа, се събуди и започна да чука по капака на ковчега по време на собственото си погребение в град Ламбайеке. 36-годишната Роза Изабел Сеспеде Каяка претърпя автомобилна катастрофа в провинция Чиклайо със своя зет и трима племенници и по погрешка беше обявена за мъртва. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови