Мъж с меч рани полицай в Манчестър (видео)

OFFNews 25 март 2018 в 21:33 5653 1

Мъж с меч рани полицай в Манчестър (видео)

Снимка M.E.N. / Ashley Stocks

Въоръжен с меч мъж нападна и рани тежко британски полицай в английския град Манчестър, съобщава БГНЕС, като се позовава на страницата на местната полиция в "Туитър".

Нападателят е задържан, той е на 23 години. Пострадалият полицай е в болница. Някои от улиците в градския район Уоли Рейндж, където е станало нападението, са затворени по време на провеждането на следствените действия.

Свидетели твърдят, че полицаите забелязали мъжа да се разхожда по улицата с "трифутов меч" (около 90 см). Служителите на реда се опитали да го спрат, но той не се подчинил на нарежданията им и се нахвърли върху тях. Засега не е известно дали инцидентът е свързан с тероризъм.

Това не е първият случай на нападение срещу полицаи с хладно оръжие с дълго острие в Англия. През август миналата година в центъра на Лондон мъж с меч нападна полицейски патрул и рани двама служители.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15914

1

поп Дръвчо

26.03 2018 в 01:07

Страна, изтъкана от традиции.

Ваша светлост, намерих меча забит в един камък пред Двореца, ... а стражникът, ... той пред очите ми извърши акт на пренебрежение към Службата си.
 
X

Да помогнем на украинските деца!