Мъск кръстил десетото си дете Техно Механикус

OFFNews 11 септември 2023 в 16:40 3983 2

Илон Мъск

Снимка Getty Images

Илон Мъск

Илон Мъск има десето дете - разкрива едноименната биографична книга за главния изпълнителен директор на Tesla и собственик на Twitter с автор Уолтър Айзъксън и смайва с името на детето. То е... Техно Механикус, по прякор Тау. Възрастта му не е потвърдена, пишат Insider и в. Jerusalem Post, които разказват историята.

Според Insider децата на Мъск са от три жени от Канада - писателката Джъстин Мъск, музикантката Граймс и инвеститорката в рисков капитал Шивон Зилис. Техно Механикус е третото дете на Мъск от бившата му партньорка Граймс.

35-годишната Граймс е родена като Клер Елиз Буше и според платформата за слушане на музика Spotify има над шест милиона слушатели месечно.

Insider отбелязва, че първото ѝ дете, син на име X Æ A-Xii Musk, се е родило през 2020 г., докато второто ѝ дете, дъщеря на име Exa Dark Sideræl Musk, е било разкрито за първи път пред обществеността през март тази година.

X Æ A-Xii, който според съобщенията се казва "X", първоначално се е казвал "X Æ A-12", но Мъск и Граймс е трябвало да го променят поради това, че включването на цифрите, които са извън английската азбука, е в нарушение на калифорнийския закон.

В допълнение към своя брат и сестра, Екса Дарк Сидерел носи прякора "Y".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1236

2

БотоксПутю

11.09 2023 в 22:56

Следвайки методологията следващото ще се именува Пръдливия Пръч или Миризливата Коза. В зависимост от пола, с който горният ще му даде.

11024

1

Комита

11.09 2023 в 17:36

Пак добре, че не го е кръстил Biggus Dickus като в скеча на Монти Пайтън :)))
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки