Малайзийската полиция: Мистерията с изчезналия самолет може да не бъде разгадана

OFFNews 02 април 2014 в 10:44 5535 0

Брифинга в Куала Лумпур, на който главният полицейски инспектор обявява, че мистерията с полет 370 може никога да не бъде разгадана.

Снимка Ройтерс

Брифингът в Куала Лумпур, на който главният полицейски инспектор обявява, че мистерията с полет 370 може никога да не бъде разгадана.

Високопоставен служител на малайзийската полиция предупреди, че властите може никога да не разберат какво е предизвикало мистериозното изчезване на полет MH370, който се изгуби от радарите на 8 март 2014 година.

Триседмичното разследване засега не ни навежда на заключения за причината за трагедията, допълни главният полицейски инспектор на пресконференция в Куала Лумпур.

Той призова обществеността за търпение и за още време за разследване на инцидента.

В момента полицията проучва историята на екипажа и на всеки от 227-те пътници на борда в търсене на причини за отклоняването на полета.

По официална информация самолетът е потънал в южната част на Индийския океан. Властите обявиха всички 239 души на борда за загинали. 

До момента екипи от няколко държави съобщиха, че са забелязали в океана части, за които се предполага, че са от разбитата машина. Нито една обаче не е извадена на сушата, затова връзката им с трагедията не е потвърдена.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!