Мадона се обясни, че искала да взриви Белия дом заради Тръмп метафорично

OFFNews 23 януари 2017 в 09:12 7029 4

Поп певицата Мадона, която заплаши, че ще взриви Белия дом, ядосана от встъпването на президента Доналд Тръмп в длъжност, обясни, че в говорила метафорично.

Поп певицата обясни в Инстаграм, че е споделила два начина, по които да се погледнат нещата - единият е предполагал надежда, а другият - чувство на гняв и възмущение, което тя лично усещала.

Мадона използва нецензурни изрази по време на "Похода на жените" във Вашингтон в събота, като каза, че си е мислела за "взривяване на Белия дом".

Речта на Мадона беше критикувана в социалните медии Фейсбук и Туитър, а някои телевизии дори спряха излъчванията сипо време на речта на певицата. В социалните мрежи се предлагаше дори Мадона да бъде разследвана за терористични заплахи.

От своя страна рок музикантът Брус Спрингстийн, заяви, че неговата група също се присъединява към глобалната "нова съпротива" срещу Тръмп.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

4

Denis Rizanov

23.01 2017 в 10:21

Бе тая почнала да дава "заден" и да се оправдава, не щото имало много критики към нея в социЯлните мрежи, ами защото Сикрет сървис заяви, "че са в течение на изказването на мадона и че започват разследване". Дъртата италиЯнска чиконе и се е спекло лай.енцето на дупенцето.
Тези проверки обикновено вървят с подробна данъчна така на лицето.

77927

2

El Commandante

23.01 2017 в 10:16

Еми, човек привлича внимание с каквото може и както може.

С цици вече не става, с пеене никога не е ставало, тъй че политически изяви са нелош вариант...

 
X

Подкастът на OFFNews