Луксозен хотел посреща родилките и бебетата им в Сингапур

OFFNews 17 януари 2021 в 10:01 7705 0

Луксозен хотел за родилки и техните бебета се появи в Сингапур.

Повечето майки, след като бъдат изписани от болница, имат нужда от помощ за бебето, добър сън или просто вкусна храна. Всички тези неща са възможни в хотела Kai Suites. 

Идеята за такъв хотел се заражда, след като Кевин Куи, собственик на Kai Suites, става баща за първи път. 

"Като баща на четири деца, съм преминал през различни преживявания - от възстановяването след раждането до грижите, необходими както за майката, така и за бебето. През този златен период и майката, и бебето имат нужда - не само физическа, но и от психическа и емоционална подкрепа", добавя Куи пред CNN. 

Обикновено родителите резервират стаите си около 6-8 седмици преди термина за раждане. След като майката е изписана от болницата, на входа я чака лимузина и медицинска сестра. 

Kai Suites разполага с 18 луксозни стаи, спа център, естетичен център и салон за красота. От хотела обясняват, че родилките често искат да се срещат и с други в тяхната ситуация. Затова мястото разполага с общи зони, където гостите могат да общуват помежду си.

В хотела могат да се канят и гости на майката, а съпругът на родилката да пренощува при нея. Цената за двуседмичен престой започва от $13 650. 

Персоналът в хотела е съставен предимно от медицински персонал. 

Досега гостите на хотела са били предимно местни жители на Сингапур, но собственикът на Kai Suites се надява да се привлекат и гости от чужбина. 

Въпреки че хотелът е отворен едва през ноември 2020 г., Куи планира да разшири марката Kai Suites, като пусне своя линия храни, медицински грижи - свързани с традиционна китайска медицина, както и продукти за здраве и красота, насочени към родилките. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови