Quantcast

Любов на барикадата в Киев - мъж предложи брак с каска и бронежилетка

Симона Костадинова Последна промяна на 03 февруари 2014 в 10:47 3025 2

Снимка Тwitter/ EuromaidanPR

Женя бил заснет как предлага брак на Настя

Украинец предложи брак на приятелката си в Киев по време на протестите.

23-годишният Женя, който бил облечен с бронежилетка, каска и маска, паднал на едно коляно пред любимата си Настя в близост до емблематичния площад Независимост.

Женя взел в едната си ръка мегафон, а в другата димни сигнални ракети и попитал възлюбената си: „ Ще се омъжиш ли за мен?“. Така двамата се сгодили пред очите на десетки други протестиращи.

Макар че Настя е едва на 17 години, двамата са твърдо решени да се венчаят. Те се запознали на барикаите и планират да се оженят пак там.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

03.02 2014 в 12:43

Щом се обичат младите, нека се вземат!

03.02 2014 в 12:05

Даа,а пък снощи една от руските тв.,разтягаше надълго и нашироко,как фашистите ,платени от запада искали да трепят руснаци и евреи в Украйна!!Даже показваха,някакви клипчета със нацистки формирувания!А другаря Путлер,загрижено обясняваше,видите ли,ние толкова искахме да им дадем пари,а тия неблагодарни украинци не ги щат,а се бутат в ЕС!!Само че,не казва че от тия 15 милиарда,Русия си прибира автоматично 3 милиарда за газа,и не казва със каква лихва и на каква цена и договорка се отпускат тия пари!Водещия,на който хвърчеше пяна от устата,убеждаваше аудиторията,че Бандеровци са убийци и престъпници и нито една дума,за бандите на Титушко,които ловят хора около площадите и ги пребива и предоставя на милицията!!Нито дума за отвлечените,пребити ,убити и безследно изчезнали украинци!И докато руските фашисти,маршируват свободно в центъра на Москва,Путлер се загрижил за украинците!А истината е,че украинците не искат тоя сталинистки болшевизъм и московски капитализъм,обичат се и искат да живеят по достоен начин!