Крис Корнъл приел коктейл от лекарства преди да се самоубие

OFFNews 03 юни 2017 в 15:13 7376 2

Крис Корнъл приел коктейл от лекарства преди да се самоубие

Снимка facebook.com/chriscornell

Музикантът Крис Корнъл е изпил коктейл от лекарства преди да посегне на живота си, съобщава CNN като се позовава на доклад от медицински изследователски център. Открити са следи от налоксон, буталбитал, псевдоефедрин и седативният рецептор лоразепам. 

След оповестяването на доклада съпругата на музиканта Вики излезе с обръщение, от което става ясно, че е шокирана от разкритията, тъй като Корнъл дълги години е бил "чист". 

"Всички, които познавате Крис добре, може би сте забелязали, че той не беше на себе си в последните часове и че имаше нещо нередно. От доклада научихме, че в тялото му са открити няколко субстанции", се посочва в изявлението на Вики Корнъл, която уточнява, че от дълги години не е имал зависимости. Нещата според нея обаче излезли от контрол и тя и децата ѝ са съкрушени. 

Официалните резултати от аутопсията потвърждават, че Корнъл е починал вследствие на обесване. В доклада от медицинския център се уточнява, че не лекарствата са причинили смъртта.

Семейството на музиканта почти веднага след смъртта му заяви, че ще направи всичко по силите си, за да помогне на други хора да избегнат подобна трагедия. 

Крис Корнъл беше кремиран миналата седмица в гробището Hollywood Forever Cemetery в Лос Анджелис.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

2

Red or Dead

03.06 2017 в 15:37

'умния', а може би ТОЧНО за да събере смелост да увисне на бесилото е приел “коктейла“, НО хайде да не се правим на 'умници' и да не търсим под вола теле.......Крис го няма и НИКОГА няма да създаде нещо ново.....това е ИСТИНАТА........всичко друго е празни приказки....ТОЛКОЗ!