''Конвой на свободата'' събра хиляди камиони на протест срещу COVID мерките в Канада

Семейството на премиера Джъстин Трюдо е евакуирано от резиденцията в Отава

OFFNews 30 януари 2022 в 08:11 14676 12

Снимка БТА/АР

Хиляди американски шофьори пристигнаха с камионите си в канадската столица Отава като част от т.нар. конвой на свободата, за да се включат в протестите срещу задължителната ваксинация, предаде Франс прес.

Към тях се присъединиха още хиляди демонстранти, ядосани не само от ограниченията заради коронавируса, но и като цяло от политиката на премиера Джъстин Трюдо и неговото правителство.

Самият Трюдо и семейството му бяха ескортирани от техния дом до неизвестно място, за да го предпазят от гнева на хората, съобщи телевизионният канал CBS.

Към протестиращите канадски шофьори се присъединиха техни колеги от Съединените щати. От полицията в Отава съобщиха, че очакват да пристигнат общо няколко хиляди камиона.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1331

11

ваксиниран

01.02 2022 в 13:13

Две неща.

Първо - естествено, че няколко индивида с каквито и да е резултати, колкото и теста да са им правени, са единични случаи. Не са сто, не са хиляда, не са правени експерименти по методология на сляпо. Това е дефиницията на единични случаи.

Второ, като ще си говорим за опорки, ти си този, който повтаря чуждите лъжи - това е дефиниция на опорки. Дават ти две-три неща, ти повтаряш до безкрай, без значение дали са верни, или не. Същите глупости се говориха юли 2021 за Делта, че PCR тестовете не го засичали.

Тестовете не са магия - гледат генетични маркери. Омикрон има мутации на шиповия протеин, което е проблем за ваксините, понеже антителата таргетират точно този протеин. Не е проблем за мнозинството от PCR тестовете, които следят за множество маркери, не само в шиповия протеин, много от които остават стабилни и при Омикрон (https://smw.ch/article/doi/smw.2021.w30120)

Ама е трудно да четеш научни трудове, много по-лесно е да повтаряш глупости в коментарите, с много удивителни!

1331

9

ваксиниран

31.01 2022 в 22:10

Да, точно така изглежда, ако вярваме на думите ти. И не забравяй, че единичните случаи не могат да водят до генерални заключения.

1331

7

ваксиниран

31.01 2022 в 12:05

Самите PCR тестове са доста добри, дори срещу омикрон - поне на 80% са точни. На доста места, обаче, взимат пробата неправилно, без да влезнат до носоглътката. Правил съм си 2 пъти, единият от които едва-едва ми бръкнаха в носа, съвсем повърхностно. После тестовете били менте...

Много е лесно да викаш и да крякаш против нещо, което не ти харесва, ама, в емоцията, се отдалечаваш от реалността. Светът не е черно-бял.

22548

5

dolivo

30.01 2022 в 17:50

ся ще излезе , че и тестовете са менте, гледай само

1331

4

ваксиниран

30.01 2022 в 17:19

Другарят, дето най разбира от овце, да си гледа овцете най-добре, че ще вземе някой аневризъм да пръсне от много мислене.

Междувременно, аз съм си правил 10-15 антигенни теста и все още чакам да видя първия положителен. Пък те ваксините нека не работят.
 
X

Да помогнем на украинските деца!