Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Клинтън и Тръмп във война на думи и размяна на обиди

OFFNews 03 юни 2016 в 18:44 7199 5

Снимка Уики Медия

Кандидатът за президент на САЩ Хилъри Клинтън нарече идеите на конкурента ѝ Доналд Тръмп "опасни и пълни с несъответствия", предаде Би Би Си.

Думите на Клинтън идват в същия ден, в който Пол Раян, председател на Камарата на представителите, заяви своята подкрепа към Тръмп. Раян е най-високопоставеният републиканец и неговата подкрепа се смята за решаваща.

Клинтън заяви, че ако Тръмп бъде избран за президент, то това би било "историческа грешка". 

"Идеите на Доналд Тръмп не са просто различни. Те са опасни и пълни с несъответствия. В същината си те не са идеи. Те са поредица от безумни гръмки изказвания, лични вражди и откровени лъжи... Тръмп не е човекът, който трябва да знае кодовете за ядрените ни оръжия. Не е трудно да си представим [ситуацията, в която] Доналд Тръмп ни въвежда във война, само защото някой го е подразнил, а той е кибритлия... Всички знаем инструментите, които Доналд Тръмп използва: хвалби, подигравки, писането на обидни постове в Туитър", заяви Хилъри Клинтън.

Тръмп от своя страна каза, че Хилъри Клинтън "достатъчно се е проваляла на високопоставени длъжности".

Пред залата, в която Тръмп направи своето предизборно събитие в Сан Хосе, Калифорния, имаше сблъсъци. Протестиращи срещу републиканската номинация за президент на бизнесмена и негови поддръжници бяха въвлечени в най-сериозния сблъсък до момента в предизборната кампания.

Привържениците на милиардера бяха удряни, един от тях беше замерян с яйца, а други бяха наплюти.

Тръмп получи подкрепата на Пол Раян, председател на Камарата на представителите. Раян е най-високопоставеният републиканец и неговата подкрепа се счита за решаваща. Преди време той отказа да вземе категорично решение дали да заяви подкрепата си за магната. Това се счита за последния акт на обединение на Републиканската партия около Доналд Тръмп. Раян каза за вестник "Газет": "имаме повече прилики, от колкото разлики". Коментирайки Клинтън, той заяви, че "управлението й би значело още четири години високопоставените постове да бъдат давани на либерали и познати" 

Хилъри Клинтън отхвърли идеите на Тръмп за външна политика, като заяви, че той е неподготвен. "Това не е риалити телевизия, това е истинската реалност."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

4

Red or Dead

04.06 2016 в 12:55

Хилуриту поне ще повиши производството на сярна кисилина..:)))

77927

3

El Commandante

03.06 2016 в 19:35

Ооо,Пантарее,къде си бе смот?
Що така удобно пропусна темата Ботунец и единственото което направи по темата е да идеш да ме наковладиш пред Йончев щото те нарекох помияр?

Еми помияр си човек, при тва двуличен,лицемерен помияр...

Аре бегай сега пак при молядругарката да се оплакваш....

77927

1

El Commandante

03.06 2016 в 18:55

"Хилъри Клинтън отхвърли идеите на Тръмп за външна политика, като заяви, че той е неподготвен. "Това не е риалити телевизия, това е истинската реалност."

Това е истинска реалност в която 200 000 либийци гризнаха дървото И по твоя вина, бабичке изкукуригала.
 
X

Подкастът на OFFNews