Киркоров кога? Връчиха повиквателна на рапъра Vacio, който отиде на голото парти в Москва само по чорап

OFFNews 08 януари 2024 в 14:23 4951 7

Vacio
Рапърът Vacio.

На руския рапър Vacio, чието истинско име е Николай Василиев, е била връчена призовка за явяване в центъра за набиране на военнослужещи. Това съобщава "Московский комсомолец" с позоваване на члена на Обществената надзорна комисия (ОНС) Алексей Лобарев.

Vacio бе един от гостите на "почти голото" предколедно парти на Настя Ивлеева в московския клуб Мутабор. Рапърът отиде на вечеринката само по един чорап, който не бе на крака му.

На въпросното парти без задръжки се събраха много светски лъвове, журналисти и звезди на руската поп сцена. Почти всичко от себе си показаха Ксения Собчак, Дима Балан, Филип Киркоров, Лолита Милявская, Джиган и др.  

Членовете на военкомата са посетили Vacio в московския специален център за задържане № 2, където рапърът е излежавал първия си административен арест по член за дребно хулиганство. На 22 декември съдът осъди Василиев на 15 дни арест. Рапърът е признат от съда за виновен за дребно хулиганство и "пропаганда на ЛГБТ" заради изявите си на голия купон, който силно скандализира руското общество.

Той е трябвало да бъде освободен вечерта на 5 януари. На 6 януари обаче стана известно, че рапърът е арестуван отново по обвинение в дребно хулиганство. Каква точно е била причината за протокола, не се съобщава. Сега Vacio трябва да прекара още 10 дни в специален център за задържане.

Защитата на рапъра, както се съобщава в публикацията на вестника, казва, че след като Василиев е излежал 15 дни, е бил отведен в служба за военна повинност в близост до метростанция "Белоруская" и му е връчена призовка за 9 януари. След това рапърът е бил отведен в полицейския участък за провеждане на превантивна беседа.

Дали реално Vacio ще бъде пратен на фронта в Украйна не е съвсем ясно. В родния си Екатерининбург той не е преминал военна комисия по медицински причини.

На 20 и 21 декември в московския клуб "Мутабор" се е състояло парти с почти гол дрескод, което е било организирано от телевизионната водеща Настя Ивлеева. Снимки и видео от събитието се появиха в интернет. След възмущението на проправителствените активисти гостите на партито - актьори и музиканти - започнаха да се извиняват за участието си.

Настя Ивлеева се извини два пъти за "почти голото" парти. На 29 декември тя беше глобена със 100 хил. рубли за организирането на събитието. Самото парти беше признато от съда за "пропаганда на нетрадиционни сексуални отношения".

Същото направиха Ксения Собчак и роденият във Варна певец Филип Киркоров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14469

8

случайно прочетох

09.01 2024 в 11:27

Партито си е за забавлание на присъстващите и макар, според мен, да не е проява на изтънченост и добър вкус, не би трябвало да е причина за репресии.

-1650

7

ob1

08.01 2024 в 22:18

Младежът отишъл по чорап и... ДРЕБНО хулиганство. Обидно, не можаха ли от куртоазия да пишат ЕДРО хулиганство. Отиде му имиджът, сви се като спатъхнал... чорап!

22548

5

dolivo

08.01 2024 в 16:23

дали не изгоря детето, много си повярвал?

дано да се вдигнат на бунт ся феновете му и да направят розова революция

ама надали

345

4

Джендо Джедев

08.01 2024 в 16:12

Еееее, Киркоров е един от придворните пудели на Батюшката, тоя път ще мине между капките. Ама да му е за последно!

А иначе в тая страна, символ на свободата, се установяват порядки, все по-близки до тия в Даеш. Молодцьi!

-529

3

6екеr4о

08.01 2024 в 15:36

Какво ли означава израза "за провеждане на превантивна беседа"!?

На тоя в участъка бърже - берже ще му оправят сексуалната ориентация...

1000

2

foreigner66

08.01 2024 в 15:22

Еееехх мама му стара, вече и по чорапи ли не могат да ходят хората в тази "широка страна моя.." :))))))) А доноси само срещу себе си дето не са започнали да пишат. :)))Лошото е, че се разпространиха навсякъде из Европа тия малоумни скакалци.

870

1

Constanza

08.01 2024 в 14:49

Ето така се създава здраво общество. Всичките кротки, забили поглед в земята, работят или воюват (каквото им се нареди), не смеят да гъкнат.
Това, изглежда, желаят да стане и у нас почитателите на Путин, като явно си представят, че ще са от управляващата класа и тази участ няма да ги застигне.
 
X

Да помогнем на украинските деца!