Ким Чен Ун превзе два южнокорейски острова - засега на учение

OFFNews 26 август 2017 в 11:33 5936 7

Снимка Архив

Севернокорейският лидер Ким Чен Ун посети полигон, за да наблюдава учение за превземането на два южнокорейски острова, предаде ТАСС.

Специалните сили от армията на КНДР симулираха първо удари по двата острова с бойни самолети, последвани от бомбардировка с реактивни оръдия и самоходни гаубици. След това островите бяха поставени под контрол чрез симулиран десант, уточнява БТА. 
След края на маневрите Ким Чен-ун изрази удовлетворение от резултатите и подчерта високия боен дух на офицерите и войниците. Той добави, че армията трябва да мисли за унищожаването на враговете с оръжие, както и за това, как "с един замах да се превземе Сеул и да бъде покорена южната част на Корея".

По-рано сутринта КНДР изстреля няколко ракети в североизточна посока към Японско море. Ситуацията на Корейския полуостров остава крайно напрегната. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29217

4

Лопе де Вега

26.08 2017 в 16:06

Три балистични ракети със среден радиус на действие са изстреляни неуспешно. Засега няма атомни гъби над Вашингтон и Ню-Йорк.

Някой може ли да ми обясни какво иска този фукльо с картонените ракети? Ще вземе да подпали света да се чудим какво да правим.

Поздрав!

Шабат шалом!

12170

2

нощен страж

26.08 2017 в 13:34

Четвъртата по сила армия, ха,ха,ха! Балкански, ти си уникален идиот.
 
X

Да помогнем на украинските деца!