Quantcast

Камерън даде 20 млн. лири, за да учат мюсюлманите английски

OFFNews Последна промяна на 18 януари 2016 в 11:10 2290 5

Камерън
Дейвид Камерън

„Трябва да се помогне на мюсюлманите да научат английски като мярка срещу дискриминации и полова сегрегация вътре в техните общности", заяви британският премиер Дейвид Камерън, цитиран от Франс прес.
Камерън призова в статия за в. "Таймс" за противопоставяне срещу "ретроградното поведение" на някои мъже мюсюлмани, които осъществяват "вреден контрол" над жените, които ги заобикалят, пише БТА.
Той отпусна 20 милиона лири стерлинги, за да помогне на мюсюлманите да подобрят владеенето на английски език. Камерън цитира данни, според които 190 000 мюсюлмани на острова говорят малко или изобщо не говорят английски. Това са 22% от всички мюсюлмани, живеещи във Великобритания.
Британското общество трябва "ясно да каже какво очаква от тези, които идват да живеят тук", пише премиерът. "И не бива никога да позволяваме на пасивната ни толерантност да ни възпре да кажем суровата истина", допълва той.

"Занапред ще казваме: ако не си подобрите английския, това може да ви попречи да останете в Обединеното кралство. Това ще помогне на тези мъже, които пречат на партньорките си да се интегрират, да разберат, че ще има последици", пише Камерън.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

19.01 2016 в 08:06

20 милиона резани хия в гъза на тоя педераст!!!

18.01 2016 в 14:38

А немски? Как ще се обясняват в любов на германските жени? Камерън, бъди европеец!

Може и френски, за да имат културен живот. Те обичат да ходят на рок концерти.

18.01 2016 в 12:30

Ти кажи какво ще правим с прасетата, мюсюлманите ги остави, те отдавна са решили, че по-скоро ще се самовзривят от колкото да се интегрират.

18.01 2016 в 11:46

Балкански, простак си беше и простак си остана...

18.01 2016 в 11:23

Ми, нема такъв виц: "...полова сегрегация вътре в техните общности...".

Един вид - големия проблем на мангустите бил, че можели свободно да се СЪВОКУПЛЯВАТ помежду БЕЗ ОГЛЕД НА ПОЛОВА ПРИНАДЛЕЖНОСТ. Другият проблем бил, че СЪВОКУПЛЯВАЩИТЕ СЕ безразборно МАНГУСТИ евентуално не знаели английски.

Баси, тая страна загива. Една от най-големите европейски падна цивилизации под ХОМОСЕКСУАЛНА ДИКТАТУРА. Омерзен съм.