Кадиров размисли. Остава за поне още поне 12 години, и 1 ден полагаема отпуска няма да ползва

OFFNews 06 септември 2022 в 15:10 5152 4

Рамзан Кадиров

Снимка Telegram / RKadyrov_95

Рамзан Кадиров

Чеченският президент Рамзан Кадиров само е разсъждавал на глас за оттеглянето си от лидерския пост в мюсюлманската република и няма никакво намерение да го напуска. Това заяви самият Кадиров в последната си изява като видеоблогър в Телеграм в познатия стил „пак съм аз, пак с моя телефон“. Екстравагантният и самовлюбен чеченски политик лукаво се обяви за твърде стар и намекна, че ще се вземе да се откаже от президентския пост, което предизвика вълна от медийни спекулации за ново бъдеще в силови структури или на международната арена.

Във вторник стана ясно, че Кадиров, май, се е пошегувал, а в действителност няма намерение да става от президентския стол в републиката през следващите 12 години. Ето и пълния текст на заявлението на чеченския лидер:

"През последните дни много обсъждат думите ми за безсрочната отпуска. Разсъждения, анализи, прогнози, догадки. Искам да успокоя атмосферата и да сложа край на всички разговори.

Онзи ден се натъкнах на публикация, в която ставаше въпрос, че заемам моята длъжност 15 години и съм „дълголетник“ сред главите на регионите. Помислих си, че е много и реших да узная вашето мнение. После разбрах, че изобщо не съм такъв дълголетник, предишният рекорд, както се изясни, е 27 години. Затова сега ще кажа нещо повече: сега реших да подобря действащия рекорд, ще видим, може да изпреваря този показател.

В действителност, да си отида просто така – нямам право. Народът ми е доверил ръководството на региона. И оправдаването на това доверие е моето свято задължение. Мога да си тръгна само ако попитам народа и президента на Русия. Затова разговорите за безсрочната отпуска ще ги оставим за бъдещето. Сега няма да си взема дори и ден от полагаемата годишна отпуска.

И преди съм ви казвал, че в това отговорно време, когато нашата страна се бори със световния сатанизъм в Донбас, властите на регионите не бива да излизат в отпуска, нито военнослужещите от всички чинове.

Всъщност, от Донецкото направление вече идват отлични новини. Съюзните войски в хода на настъплението громят противника и заемат нови територии. Аз ви обещах добри новини и скоро ще ги получите. Малко остана да чакате.

Още повече, че сега в помощ на настъпващите съюзни сили се готвят за заминаване още няколко хиляди решително настроени доброволци и елитни бойци. Освен това са създадени нови подразделения, в чиито състав влизат истински професионалисти по военното дело. Това са два полка и три батальона."

  Най-важното
  Всички новини
  Най-четени Най-нови
  За писането на коментар е необходима регистрация.
  Моля, регистрирайте се от TУК!
  Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

  11978

  4

  edin slep

  06.09 2022 в 21:18

  Да бе, а ние му вярвахме. Зер ако сдаде властта ще мине повече от седмица преди да го заровят увит с чаршаф.

  Милиардите на Путя го държат на власт, а така той купува достатъчно маймуни, за да държи Ичкерия в Русия. Падне ли започва третата чеченска война, чеченците , а и другите народи в Кавказ от двеста години се мъчат да се отърват от окупаторите.

  2104

  3

  Mateevk

  06.09 2022 в 18:41

  Два полка и три батальона! Звучи страховито! Това се цели 6-7 хиляди. Дано стигнат, за да завладеят и стоналите 80% от Украйна, ама надали. И Слава Богу! А напредъкът в Донбас от началото на юли не знам в какво го мери - в метри и сантиметри ли?

  22553

  2

  dolivo

  06.09 2022 в 16:24

  Фурнаджийски вентилатор

  -1495

  1

  zuIjin

  06.09 2022 в 15:36

  Коза да не види това брадато нищожество.

   
  X

  Богословът доц. д-р Константин Нушев в студиото на OFFNews