Кадиров плаши кавказките мъже: Ако победи Западът, ще се омъжвате един за друг

Красимир Крумов 25 октомври 2022 в 12:06 8573 6

Рамзан Кадиров

Снимка Islamnews

Рамзан Кадиров

Като слаб определи отговора на руската армия на украинските обстрели срещу територията на Русия чеченският лидер Рамзан Кадиров. Пълководецът от грозни предупреди мъжките си съотечественици от Кавказ, че, ако победи Западът, ще трябва да се омъжват един за друг.

Тик-ток генералът, както го наричат иронично дори в руския сегмент на социалните мрежи, е публикувал в профила си в 1 часа тази сутрин 13 минутно аудиосъобщение, както казва „пак аз, пак от моя телефон, мобилният репортьор на чеченската телекомпания Грозни Рамзан Кадиров“, но този път без видео.

„Искам да разкажа малко за войната, която днес върви на наша територия. По-рано говорехме, че провеждаме специален военна операция на територията на Украйна, но вече войната върви, вече върви война на наша територия. И моето мнение, ако ви е интересно, аз съм много недоволен от това. Вече обявихме военно положение в тези райони, граничните, които граничат с Украйна. Но те не се стесняват, стрелят по мирни граждани, по мирни обекти, унищожават социални обекти, убиват деца, старци. А ние в отговор, отговаряме по моему така слабо отговаряме. Ако дойде снаряд при нас, в наш регион, трябва да ги изтриваме от земята градове, за да се вижда хоризонтът чак надалече“, - анализира Кадиров

Речта на чеченския лидер този път върви по-бавно, сънено, плете му се езика, губи си думите и на моменти за малко се обърква и само накрая, когато заговаря за еднополовите бракове се оживява.

„Каквото се е случило вече се е случило и по-лошо няма да бъде. Европа вече няма сили, кого ще изпрати? Своите ЛГБТ-та ли? Или какви там, аз даже не им знам названията на всичките, тях ли ще изпраща да воюват с нас? Казват, че Америка била изпратила там дивизия с десантчици в Европа, да, тъкмо ще имаме нова военна техника, оръжие, нека изпращат. Нима трябва да се безпокоим за това? Ние имаме воини, които само чакат да дойдат и да има боеве не с артилерийски обстрел, а така, може да се каже близки боеве“, проповядва Кадиров.

Пълководецът от Грозни критикува на няколко места руската реакция на украинските атаки:

„Не ми харесва, още веднъж казвам политиката, която водим и във военното положение и как върви войната, не говоря вече за специална операция, а за обявена от тях война, стрелят по нашите региони, на територията на Русия. Спецоперацията вече е на наша територия и призовавам всички мъже и жени, няма значение, особено чеченците, мъжете на Кавказ. Защо няма опашки? Къде сте? Кавказци? Не ви разбирам изобщо. Вие трябваше да сте първите, защото това нас ни засяга на първо място, нашето бъдеще, нали винаги искахме да воюваме, против този сатанизъм, който не ни разрешаваше да се молим, не даваха да си възпитаваме семействата. Къде гледате сега? Това не е война на руската федерация или на някой, това е война между сатанизма и християните и мюсюлманите. Днес християни и мюсюлмани трябва да се обединят и да унищожат този сатанизъм. За тази война е писано, за тази война е говорено, вие какво, искате един за друг да се омъжвате ли? Или синовете ви да се омъжват, или дъщерите ви да се женят за жени? Вас да не могат да ви наричат мама или татко? Срам ме е. Мислех, че ще сме всички един юмрук и ще се борим докрай."

"Ей, вие, кавказци, или си обръснете брадите, или вървете и проявете истинска религиозност не на думи, а на дела!", казва с някакво огорчение в гласа наместникът на Кремъл в Чечения.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-529

6

6екеr4о

20.04 2023 в 14:20

При тоз палячо се получи от Тик-Ток генерал, остана само Тик-Так!

И за да съм по-конкретен ще припомня старата приказка:
У наше село си немаме селски идиот, та се редуваме!

И блядовете ги редуват, първо единият превземаше по 5 пъти на ден завода Азов, сега другият прошляк Пригожин по 5 пъти на ден форсира река Бахмутка в едноименния град.

Тая бленувана река Пърхутка, Тик-Так, Тик-Так...

2030

5

мрави

29.10 2022 в 10:06

Ako каже, че ще им вземат козичките е друго! Може и да се стреснат. DDDDD

22548

4

dolivo

25.10 2022 в 14:45

мда, те и така содомитстват манафите, поне да се узакони хехе

2051

3

Propaganda

25.10 2022 в 13:12

Виж, а джихадите да се поркат с козички и камили може...

...ех тия руССко-евразийски ценности и двойни стандарти.

345

2

Джендо Джедев

25.10 2022 в 13:08

Явно обсесията с ЛГБТ е съпътстващо заболяване при зоофилията и русофилията... :D

1331

1

ваксиниран

25.10 2022 в 12:19

Нещастник дрънка глупости на глупаци, готови да му се вързват, докато ги ограбва, унищожава семействата им и ги праща да мрат. Който е прост - да вярва.
 
X

Да помогнем на украинските деца!