Quantcast

Израел уби счетоводителя на "Хамас"

OFFNews Последна промяна на 25 август 2014 в 10:54 1480 7

Снимка Снимка: thetimes.co.uk

Израелски бойни самолети са атакували през изминалата нощ обекти в Ивицата Газа, съобщи израелската армия. Нанесени са удари по 65 цели, а сред убитите е активист на движението "Хамас", отговорен за финансовите потоци на организацията, предаде БНР.

Армията обяви, че е унищожила площадка, от която са били изстрелвани ракети към Ерусалим.

Вчера от палестинския анклав са били изстреляни 135 ракети. Броят на убитите палестинци от началото на продължаващия седем седмици конфликт надхвърля 2000 души.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25.08 2014 в 18:07

Представете си следното: докато гледате телевизия в хола си (Вие и цялото Ви семейство), от отсрещната сграда психопат ви обстрелва с каквото му падне – миномети, ръчни гранати и т.н. Ще стреляте ли да го убиете или ще капитулирате, защото убийството е грях? Това се случва в момента в... Украйна в момента?

И ся ко праим ся, а червейче от ананасовата нива? Ко праим? Да седят и да ги гледат или да се защитават? А?


По-горе па чета "удря там където най боли. по счетоводителите" Значи счетоводителите са важно звено, така е, ма не са незаменими. Нали? Ако трябва ще им изпратим проф. д-р ик.н. Адама фром Свищоф бе. Като се сетя тоя какви общи фирми имаше с маргини, гаргини, мето, глисто, краси белия и прочие уроди... как процъфтяха в офшорните зони. Колко му е? И ако капацитета им е по-голям ще лъзнем да речем Стоенчо на бай Мавроди момчето. Я какви чудесии направи с Бренди О`азис-ов. Кадри имаме, дума да няма! Да не се плашат хамалите от хамас! Винаги ще ги оправим. На евреите сме помогнали едно време, що да не помогнем и на тях? Не ли?

25.08 2014 в 17:51

до М
аз като един изкуствен гражданин на изкуствената държава израел и като човек на който доста пъти са го изкарвали или изпод душа или насилствено откъсван от вечерята някак ми привършва търпимостта към малоумниците от хамас.
отделно, че то си е записано в устава на хамас - цел и смисъл на организацията е унищожаването на държавата израел.
ами ще умират тогава. щом така са си решили...

и отново да кажа - артилерия малкат хакрав

п.с
пък ти ако искаш грабвай пушката и идвай насам да защищаваш палестинците.

25.08 2014 в 16:21


До: М

Първо смъртта на хора не ме радва. Но садомазохистът въоръжен с миномет не е част от човечеството.
Представете си следното: докато гледате телевизия в хола си (Вие и цялото Ви семейство), от отсрещната сграда психопат ви обстрелва с каквото му падне – миномети, ръчни гранати и т.н. Ще стреляте ли да го убиете или ще капитулирате, защото убийството е грях? Това се случва на Израел в момента.

Аргументът, че Израел има „Железен купол“ и ислямистите не успяват да избиват израелци, e меко казано инфантилен (особено предвид претенциозния Ви и назидателен тон). Престъпникът продължава да бъде престъпник, независимо дали жертвата се защитава или не. А Вие явно съжалявате, че израелците се защитават и не се оставят да ги изтребват.

Аргументът, че Израел не трябва да е там е смислен в исторически аспект, но е несъстоятелен, защото е идеалистичен. И тракийските българи не е трябвало да бъдат изселени, но са били. Да виждате някъде тракийски българи в бежански лагери по южната ни граница В МОМЕНТА? В Газа живеят „професионални бежанци“! От над 60 години! Това работят – професия бежанец.
Ислямските държави не им дават гражданство. Искат да ги държат в Газа, за да изтребват евреи. Саудитска Арабия и Катар могат да ги заселят където си поискат в арабския свят и да им осигурят земя, бизнес, капитал и т.н. Ако пожелаят, естествено.

Палестинците не се борят за земя. Единственото важно нещо им е заповедта на алах да избиват евреите. Като приключат с евреите, трябва да се заемат с християните. Искат да възобновят Халифата (Османската империя). Прочетете Корана, Хадит и Сунна. Образовайте се малко, преди да защитавате фанатични садисти и убийци.
Вижте картата на ИС, вижте изявленията им. Вижте хартата на Хамас – те са си написали какво искат.

25.08 2014 в 14:17

Първо трябва да си доста тъп, за да се кефиш при смъртта на хора, каквито ще да са те. А най са ми тъпи, тея дето защитават Израел, страна която вероятно е по-добре да не съществува, направена изкуствено, сателит на САЩ за да има влиание в региона. Йерусалим (впрочем така се пише, правилно - това за списващите журналя тука) е защитен от противоракетна система, а ивицата Газа няма възможности да пробие т.нар. Железен купол. Това е потвърдено от специалисти, които са доста добре запознати с възможностите на двете страни. Това, което мен ме интересува е с какво право Израел, който има технологическото предимство, чрез спонсорираната от САЩ - армия, да бомбандира училища, болници и дори "площадки" в една шепа земя каквато е ивицата. Колко цивилни жени и деца загиват, заради това че някои от големите сили е решила, че ще направи еврейска държава в центъра на мюсюлманският свят, за да може да ги държи под око? Кога някой ще излезе и ще каже, че интервенциите на големите сили в части на света, които са далеч от техните граници пораждат омраза и възможности за ответни удари, което ще ги вкара в един безконечен кръг на действие - противодействие, които ще унищожи западният свят, който по презумция трябва да се базира на мир и дипломация. Ама сигурно е по-добре като @pineapple да не можеш да си размърдаш 2-те мозъчни клетки и да се замислиш, а по-добре да следваш пропагандата на ламтящият за пари - Запад и техните военни комплекси.

25.08 2014 в 13:26

Браво!!! Чудесна новина. Тези ислямопсихопати разбират само от сила!

Хамас, Хизбула и ООП са самодоволни паразити. Пиявици на гърба на ООН и куп хуманитарни организации. Извратена и подла сган, която с удоволствие изтезава, убива и изнудва - и израелците, и арабите. Всички средства са позволени в името на алах. Фанатични садисти, които се правят на жертви пред NCN.

Стискам палци на Израел да ги смажат!

25.08 2014 в 12:16

Сега идва ред на шефа на "HR отдела" на Хамас и конфликта е спечелен...

25.08 2014 в 11:11

ахахаха значи глей кво прави световното еврейство - удря там където най боли. по счетоводителите хахахах