Изгониха кучето на Байдън от Белия дом, хапело наред хора от персонала

OFFNews 05 октомври 2023 в 15:02 1651 3

Хапливият Командер

Снимка Getty Images

Хапливият Командер

Кучето на семейството на американския президент Джо Байдън бе преместено от Белия дом, защото хапело наред хора от персонала.

Двугодишната немска овчарка Командер е с неясно бъдеще, призна говорителката на първата дама Джил Байдън, цитирана от Би Би Си.

Миналата седмица Командер ухапал агент от Сикрет сървис и се наложила спешна медицинска помощ.

Това е не първият, вторият или третият, а най-малко 11-ият път, в който кучето ухапва охранител от комплекса на Белия дом или в семейната къща в Делауеър. За него съобщи Си Ен Ен и малко след това дойде изявлението от Белия дом:

"Президентът и първата дама са дълбоко загрижени за безопасността на работещите в Белия дом и на тези, които ги охраняват всеки ден - се казва в изявлението на говорителката Елизабет Александър от сряда. - Те продължават да са благодарни за търпението и подкрепата на Сикрет сървис на САЩ и на всички въвлечени, тъй като продължават да работят по намирането на решения. Командер в момента не е на територията на Белия дом, докато се преценяват следващите стъпки".

Тя не каза къде живее кучето в момента и дали в крайна сметка ще се върне в Белия дом. Според нея реалният брой на ухапванията е по-голям от цитираните 11, а едното дори е наложило болнично лечение. Другите потърпевши се нуждаели от медицинска помощ на място.

Прессекретарят на Белия дом по-рано отдаде нападенията на стреса, свързан с живота в резиденцията. "Както всички знаете, комплексът на Белия дом може да бъде много стресиращ", каза Карин Жан-Пиер през юли.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-1395

3

Гьорче2

05.10 2023 в 16:57

НЕ Случайно името МУ е КОМАНДИР!

-1395

2

Гьорче2

05.10 2023 в 16:56

Сигурен съм, че Кучето респектира и подчинява и самият Джо Байдън и Съпругата му, Кучето е СИЛНИЯТ ЧОВЕК в Белия Дом!

-1395

1

Гьорче2

05.10 2023 в 16:53

Типично! БЕЗКОНТРОЛНО Куче, на СЛАБ НЕРЕШИТЕЛЕН ПЛАШЛИВ СТАРЕЦ!
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика