Южноафриканец се оплака на полицай, че му омръзнало да яде човешко

OFFNews 22 август 2017 в 09:29 6981 2

Четирима мъже се изправят пред съда в Република Южна Африка по обвинения в канибализъм, след като един от тях отишъл в полицейско управление и признал, че се "уморил" да яде човешко месо, пише Би Би Си.

При продължилия разпит той извадил и показал части от човешки крак и ръка.

Тогава полицаи разпоредили мъжът да ги заведе в дома си в провинция Квазулу-Натал, където били открити още много части от тела.

Четиримата - двама от които народни лечители - били арестувани и обвинени в убийство и заговор за убийство.

Те се явиха пред съда в понеделник.

Говорител на полицията каза пред Би Би Си, че е възможно четиримата, които са на възраст между 22 и 32 години, да са част от по-голяма група.

Разследването продължава, а полицията призовава роднините на обявени за изчезнали хора да се явят и да свидетелстват.

Екип от патоанатоми е извикан, за да идентифицира жертвите. Все още не е ясно дали частите са от един човек или от различни хора.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8915

2

stoyiv

22.08 2017 в 13:12

Тцъ-тцъ-тцъ! Къде дремят Южноафриканският хелзинкски комитет, "Отпорено общество" на ЮАР и "Америка за Южна Африка"? Как така ще им нарушават вековните културни традиции на хората, как така ще им забраняват изконното човешко право да похапват човешко?! Това е полицейски произвол - още малко и ще им забранят да продават 11 годишни деца за булки! Как може да се допуска такава гадна дискриминация, фашисти, расисти, тръмписти, ксенофоби!