Юлия Навалная: Продължавам да се боря за нашата страна. Призовавам ви да застанете до мен!

Съпругата на опозиционера казва, че знае защо Путин е убил Алексей и обещава скоро да го сподели

OFFNews 19 февруари 2024 в 13:41 2587 1

Навалная

Снимка Стоп кадър

Юлия Навалная

Съпругата на опозиционера Алексей Навални, починал в колония преди дни, Юлия Навалная публикува видеообръщение, в което казва, че ще продължи делото на мъжа си и призовава руснаците да не се страхуват и да застанат до нея.

"Продължавам да се боря за нашата страна. И призовавам всички вас да застанете до мен", заявява Навалная.

Тя обвинява руския президент Владимир Путин, който според нея е "убил съпруга ми".

"Здравейте! Аз съм Юлия Навалная. Друг човек трябваше да е тук вместо мен. Но този човек беше убит от Владимир Путин. Някъде в затвора отвъд Полярния кръг Путин не само уби Алексей Навални като човек, той искаше да убие нашата надежда, нашата свобода, нашето бъдеще. Ние знаем точно защо Путин уби Алексей преди три дни. Скоро ще ви го кажем. Но най-важното нещо, което можем да направим за Алексей и за себе си, е да продължим да се борим", казва Юлия.

И допълва:

"Призовавам ви да застанете до мен. Да споделим не само скръбта и безкрайната болка, която ни е обгърнала и не иска да ни пусне. Моля ви също така да споделите яростта и омразата към онези, които дръзнаха да убият нашето бъдеще. Говоря ви с думите на Алексей, в които вярвам истински. Няма нищо срамно в това да направиш малко. Срамно е да не правиш нищо. В това да им позволиш да те плашат. Това, от което се нуждаем, е свободна, мирна и щастлива Русия. Прекрасната Русия на бъдещето, за която съпругът ми така мечтаеше. Това е, от което се нуждаем.

Това е страната, в която искам да живея и в която да растат нашите деца. Това е страната, която искам да изградим заедно с теб. Страната, която Алексей Навални си представяше.

Това е единственият начин - друг няма - в който немислимата жертва, която той направи, няма да е била напразна."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11024

2

Комита

19.02 2024 в 16:00

След убийството му Навални е повече от отделен човек.
След убийството му Навални е кауза!

https://www.youtube.com/@NavalnyRu
https://www.youtube.com/@NavalnyLiveChannel

Ще следя с интерес всички изяви на Юлия Навалная и останалите сподвижници на Алексей, дано час по-скоро завършат неговото дело!
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика