Интерпол издирва Сарафа

OFFNews 12 януари 2016 в 14:45 8577 4

Интерпол издирва Сарафа

Интерпол обяви за издирване Серафим Мартинов - Сарафа. В понеделник вечерта МВР официално обяви, че рапърът е в неизвестност и е обявен за издирване. Първоначално за изчезването му съобщиха негови роднини. 

По-рано днес в социалните мрежи Мишо Шамара обяви, че последната информация за Сарафа е, че той е в Испания. Кога и по какъв повод обаче той е заминал там, не е ясно. 

От сайта на Интерпол става ясно, че Мартинов е обявен за изчезнал, но не са посочени дата и място на последното място, на което е бил забелязан. Единствената информация за него е, че е на 31 години. 

"Приятели, по последна информация Сарафа е напуснал страната и е в Испания. Все още се издирва вече е обявен и от Интерпол за издирване ако някой има някаква информация моля да ми пише лично! Благодаря", написа в профила си във Фейсбук Мишо Шамара. 

През откомври 2012 г. Мишо Шамара и Сарафа бяха привикани в прокуратурата заради тяхна песен с провокативен текст. Официално беше обявено, че с текста си двамата поругават националния трикольор. Проблемният текст гласи:

От трите цвята най-мого обичам бялото

Зеленото го пуша и съм high

не прекалявам с нищо, щото I don`t wanna die , die

Червеното е като мензис

като кисела мацка със Тойота Авенсис.

Друг провокативен момент в песента е текстът: “Не вярвам в ГЕРБ, но силно вярвам в герба. Ти гледай напред и един ден всичко ще бъде наред!”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови