И Хитлер е бил евреин, или как Лавров опита да оправдае войната в Украйна

Лавров: Русия не цели да сложи край на войната в Украйна до 9 май

OFFNews 02 май 2022 в 08:12 12113 9

Русия не се опитва да приключи "специалната военна операция"  в Украйна до 9 май, когато страната празнува Деня на победата. Това заяви руският външен министър Сергей Лавров в интервю за италианската телевизионна компания Mediaset.

"Нашите военни няма да коригират изкуствено действията си към някаква дата, включително Деня на победата", допълва той, цитиран от Би Би Си.

По време на интервюто министърът каза, че украинският президент Владимир Зеленски може да допринесе за мира, "ако спре да дава престъпни заповеди на своите неонацистки батальони, ако ги принуди да освободят всички цивилни и да спрат съпротивата."

Лавров заяви също, че Русия не се стреми към смяна на режима в Украйна.

Той каза още, че Русия никога не е прекратявала усилията си за избягване на ядрена война. Според него, Москва активно води преговори, в търсене на споразумения, гарантиращи, че ядрена война няма да се води.

Сергей Лавров сравни и Володимир Зеленски с Хитлер. В отговор на въпрос как Русия може да представи Украйна като нацистка страна, когато президентът на Украйна е евреин, Лавров каза, че нацисткият лидер Адолф Хитлер "имал еврейска кръв".

"Фактът не отрича нацистките елементи в Украйна. Вярвам, че Хитлер също е имал еврейска кръв", каза той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

870

10

Constanza

02.05 2022 в 20:59

До spirit оригиналът:

Не става въпрос кой каква кръв е имал някога си.

Става въпрос, че в Европа се води война. Това засяга и Вас.

Не се правете на путинска маша, полза от това няма да имате..

440

9

Pietro

02.05 2022 в 20:04

Погледнете му физиономията на този дръвник, на мене ми прилича на сибирски лос. И сигурно е толкова умен. В Кремъл се кове най-калпавата пропаганда в историята на Русия. Дори при болшевиките толкова глупости не са били изричани. Светът бъка от конспиративни теории, които не са история. Някои от тяха са съчинявани по политическа поръчка, други просто за пари. На тях се ловят само хаплювците, които гълтат висчко, което хвърчи. Бай-слабата опорна точка на комунизма беше именно в това, че при цялата пропаганда за неговото превъзходство над капитализма, история го изпрати на боклука. Подобно нещо вероятно ще се случи с Путлеровата идеология, която е толкова вредна за света, колкото и за самата Русия.

4038

8

Moirae

02.05 2022 в 18:07

Баба ми Сандокан с двата ножа.

-240

7

редовно четящ

02.05 2022 в 17:29

Колкото и да се тръшкат троловете, ларвата настъпа мотиката.

12073

5

IvanofRumen

02.05 2022 в 16:16

Да, но никой вече не вярва на варварите рашисти и техните господари : Путлер, Лавров, Песков, Медведев и т.н. цялата престъпна измет.

3767

3

Име на профила

02.05 2022 в 11:43

Снощи гледах руски ютюб за обща култура... При Соловьов, който сам нормализира ядрена война от известно време се появи някаква тетка, която с пяна на уста обясняваш, че ако няма победа в Украйна - защо пък да не използват атомно оръжие. Какво пък толкова, без тези земи нямало смисъл. Някакви такива глупости, мога да ви намеря клипчето да го видите сами.

Мисълта ми е, че там от известно време обработват вече мозъкопромитоя народ и нормализират потенциални удари по Украйна. Според мен или самите пропаганди стои отиват далеч по собствена инициатива, или някой гги кара, за да нормализира идеята в съзнанието на мурзилките. И в двата случая лошо.

2051

2

Propaganda

02.05 2022 в 09:10

Щом тоя дърт коч споменава, че няма да има ядрена война...значи е ясно.

Изродите руски ще използват атомно оръжия в бестта си, че Украйна ги унижи и бие де ги хване.

Питайте Масква, бълбул, бълбул...
 
X

Да помогнем на украинските деца!