Холандия предлага убежище на руските гейове

OFFNews Последна промяна на 06 ноември 2013 в 08:48 11451 55

Франс Тимерманс Снимка: vesti.ru
Франс Тимерманс Снимка: vesti.ru

 

Убежище в Холандия предложи външният министър на страната Франс Тимерманс на руските гейове, подложени на дискриминация в родината си.

Външният министър е готов да предложи убежище на руснаци, които са дискриминирани заради анти-гей законодателството на Русия, съобщи DutchNews.

Новият закон определя като престъпление обществените прояви и разпространяването на информация за хомосексуалността сред непълнолетни лица.

Русия декриминализира хомосексуализма през 1993 г., но хомофобията остава силна, писа АП по-рано тази година.

Законът засяга лесбийките, гейовете, бисексуалните и транссексуалните.

В писмо до парламента Тимерманс заявява: "Този закон допринася за създаването на климат на хомофобия и застрашава ЛГБТ хората и техните симпанизанти".

Министърът настоява ситуацията в Русия да бъде взета под внимание при разглеждането на молбите за предоставяне на убежище от руски гейове.

"Нечовешкото третиране трябва да бъде приемано като сериозно нарушаване на човешките права и трябва да се разглежда в делата за предоставяне на убежище. Това може да включва и анти-гей законодателство, но също и дискриминацията от руските власти и националисти", посочва министърът в писмото си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

06.11 2013 в 23:33

Скъпи проф. Балкански, за ваша информация историята със Содом и Гомор, завършва със едни две щастъливи сестрички които се снушават с баща им, който в библията е светия. Това трябва да ви подсказва колко е неуместен вашия цитат на една глупашка история писана от някой талибан преди 2000 години.

06.11 2013 в 15:16

Ами нали и ние това казваме ве, а той Болен Лидеров искаше да нахлуе в БНТ в Осем часа, точно за "лека нощ, деца!" Да изяжда доброто в сърчицата на децата и да ги покварява. Позор за педалите!

06.11 2013 в 15:09

Ем то и 42-то НС се казва Народно събрание, ама е сбирщина на посредствени народоотсъпници.

По-шик е!

06.11 2013 в 15:06

Известна е съдбата на Содом и Гомор!

06.11 2013 в 15:04

Да видят другите плювалници, дето иска да им се ръкопляска.

На едно мнение сме за педалите. Имахме и пресен пример с Ариел Кастро държал 10 години три жени в специално пригоден затвор. Изродът се оправда, че бил болен. Слабоумният педал пък дето държа Наташа Кампуш в Австрия от юноша докато стане жена се самоуби.

Ей го на! Педали от класа!

06.11 2013 в 14:11

Гавраил е не само педераст, той е циганин -педераст със СПИН и сифилис. За това най-обича да мрази всичко нормално.

06.11 2013 в 14:03

То всъщност много отдавна България е предоставила територията си на руските леваци резултата всички го знаем много добре, само че ние бяхме окупирани, докато холандците доброволно се дупят, да им е честито!!!

06.11 2013 в 13:51

В духа на ивтка доброволната да кажа, че и аз съм съгласен с "един списък", който ще бъде допълван като "оня списък" на подкрепящите окупацията преподаватели. Частичен "списък с хомооснова"
Отявлени - Гаврил, mi6(всъщност не mi6 а ФИ60 :)), втория гаврил - ffhghgh, Devil,
Скрити - Граучо
Симпатизанти - Bastor
В спора се ражда истината, мненията и позициите определят същността.
OFF-а, по често такива демаркационни писанийца, за да има малко яснота на списващите.

06.11 2013 в 13:46

То и в живота си така, няколко процента педали са налазили целият свят, и тук във форума двама педали обясняват колко са дискриминиране защото или природата ги наказала или малкото им сиво вещество, то педерастията си е като комунизма банда от лузери искат да властват над всички.
Кръстоската от между кон и магаре е създало КЪТЪР ---безплодно животно, става за яздене и носене на товари но не и за разплод.
Гей парадите трябва да защитят правата и на КЪТЪРИТЕ, не може само да бъдат яздени я!!!!

06.11 2013 в 13:34

чЕТИ БЕ ГЛУПАК УЕБАН! http://tinyurl.com/moq4apl